Βοργιάς για Βατσινά: Έβαλε "πλάτη" στα δύσκολα του ΠΑΣΟΚ
Βοργιάς για Βατσινά: Έβαλε "πλάτη" στα δύσκολα του ΠΑΣΟΚ

Βοργιάς για Βατσινά: Έβαλε "πλάτη" στα δύσκολα του ΠΑΣΟΚ

"Ήταν εκεί όταν ετίθετο ακόμη και θέμα ύπαρξης του Κινήματος"

Εκείνοι που σφύριζαν αδιάφορα κι εκείνοι που έβαλαν "πλάτη"! Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Ελένη Βατσινά, όπως σε όλους τους τόνους υπογράμμισε, το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς, στην αίθουσα "Φουγάρο".

Προλογίζοντάς την, σε μια τοποθέτηση χωρίς σημειώσεις, από καρδιάς και … με ψυχή, ο Στέλιος Βοργιάς τόνισε:"Η Ελένη Βατσινά δεν είναι τυχαία, δεν ξεφύτρωσε! Ήταν εδώ όταν ετίθετο ακόμη και θέμα ύπαρξης του Κινήματος!".

Και πρόσθεσε: "Η Ελένη Βατσινά είναι το ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ που θέλουμε την επόμενη ημέρα στην ελληνική Βουλή!" εισπράττοντας θερμό χειροκρότημα από το κοινό.

"Το 2019 τερμάτισε δεύτερη, μετά από ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τον Βασίλη Κεγκέρογλου, αλλά ήρθε η ώρα που θα τερματίσει πρώτη!" – είπε ανεβάζοντας τους τόνους ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, σημειώνοντας πως οι εκλογές του 2019 ήταν οι εκλογές "που διεκδικούσαμε την ύπαρξη του Κινήματος, με τη λάσπη και τον πόλεμο που είχαμε δεχτεί' και η Βατσινά έβαλε "πλάτη" και τότε. Οι κάλπες 4 χρόνια πριν, είπε ο κ.Βοργιάς, "δεν είχαν τη δυναμική του σήμερα, που το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί με αξιώσεις ποσοστά και έδρες", δείχνοντας την Βατσινά ως το πρόσωπο που πραγματικά υπηρετεί τον προοδευτικό χώρο και δε δίστασε να θέσει τον εαυτό της στην κρίση των πολιτών ακόμη και σε δύσκολες εποχές που άλλοι είχαν επιλέξει το δρόμο της αποχής.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις