Κορνέτο με κουμ κουάτ Κέρκυρας (vid)
Υλικά
Για το κορνέτο
1 φύλλο σφολιάτας βούτυρο για άλειμμα
1 κρόκος αβγού
Για την κρέμα
4 1/2 κούπες γάλα
1 κούπα ζάχαρη
4 κρόκοι
1/2 κούπα αλεύρι
1/2 κούπα κορν φλάουρ
2 κγ βανίλια υγρή
1/4 κούπας βούτυρο
4 κουμ κουάτ Κέρκυρας
3 κσ. γλυκό κουταλιού κουμ κουάτ Κέρκυρας
2 κούπες κρέμα γάλακτος χτυπημένη
Για το σερβίρισμα
Γλυκό του κουταλιού κουμ κουάτ Κέρκυρας
Φιστίκι κελυφωτό ψίχα καβουρδισμένο