Χρηματοδότηση 570.000 ευρώ στον Δήμο Ιεράπετρας για την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου
Χρηματοδότηση 570.000 ευρώ στον Δήμο Ιεράπετρας για την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου

Χρηματοδότηση 570.000 ευρώ στον Δήμο Ιεράπετρας για την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης και η Αντιδήμαρχος, κα Χρύσα Χατζημαρκάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, οι προτάσεις έργων που έχει καταθέσει ο Δήμος Ιεράπετρας στην Περιφέρεια για χρηματοδότηση, ενώ μετά από σχετικό αίτημα της Δημοτικής Αρχής υπήρξε ανακοίνωση από τον Περιφερειάρχη Κρήτης για τη χρηματοδότηση της κατασκευής αποχετευτικού αγωγού-δικτύου όμβριων υδάτων στη περιοχή των Φερμών στην κοινότητα Αγ. Ιωάννη, ύψους 570.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: «Η ενίσχυση της προσβασιμότητας, της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των δημοτών μας αποτελεί βασική προτεραιότητα μας. Από την πρώτη στιγμή στοχεύσαμε στη δημιουργία υποδομών που θα ενισχύσουν την ασφάλεια και την προστασία τόσο των πολιτών μας, όσο και των περιουσιών τους. Η κατασκευή του αγωγού ομβρίων στα Φέρμα αποτελούσε χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Έχουμε θρηνήσει θύματα στην περιοχή σε περιόδους έντονων βροχοπτώσεων. Με την κατασκευή του αγωγού λύνουμε μια για πάντα το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας σε συνεργασία με τους Συνεργάτες μου συνέταξε μια ολοκληρωμένη μελέτη για τη χρηματοδότηση της οποίας δεσμεύτηκε θετικά ο κ. Αρναουτάκης, τον οποίο και θέλω να ευχαριστήσω για τη διαχρονική στήριξη που παρέχει στην προσπάθεια που κάνουμε ως Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση σημαντικών έργων που έχει ανάγκη ο Δήμος της Ιεράπετρας».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις