Ηράκλειο: Ισόβια στον 56χρονο παιδοκτόνο και τον γιο του
Ηράκλειο: Ισόβια στον 56χρονο παιδοκτόνο και τον γιο του

Ηράκλειο: Ισόβια στον 56χρονο παιδοκτόνο και τον γιο του

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ισόβια ποινή κάθειρξης επιβλήθηκε στον 56χρονο παιδοκτόνο αλλά και ο 26χρονο γιο του, οι οποίοι κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία για την δολοφονία του άλλου του παιδιού και αδελφού που σημειώθηκε το Δεκέμβριο του 2020 στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο, σοκάροντας την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου.

Ο 56χρονος σήμερα πατέρας κατηγορείτο ότι σκότωσε με μαχαίρι, τον 26χρονο γιο του καθώς όπως ο ίδιος, ισχυρίστηκε προανακριτικά βρισκόταν σε άμυνα. Σύμφωνα με τις καταθέσεις μαρτύρων το θύμα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ και στο παρελθόν είχε χτυπήσει αρκετές φορές τον πατέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο καυγάς που σημειώθηκε, ανήμερα των Χριστουγέννων, ήταν ανάμεσα στον 56χρονο πατέρα και τον 25χρονο γιό του που τα έβαλαν με τον 26χρονο, επίσης γιο της οικογένειας. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν, καθώς πάνω στον καυγά ο 56χρονος πατέρας παίρνει ένα μαχαίρι και τραυματίζει τον 26χρονο γιο του.

Μάλιστα το θύμα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή ενώ οι καυγάδες μεταξύ τους είναι συχνοί. Φαίνεται μάλιστα ότι πρώτα μάλωσαν έντονα τα δύο αδέλφια. Η λογομαχία μεταξύ των δύο αδελφών δεν άργησε να μετατραπεί σε συμπλοκή. Ο κατηγορούμενος αδελφός μπήκε μέσα στο σπίτι με αίματα. Τότε ο 55χρονος πατέρας βγήκε έξω από το σπίτι και άρχισε να κυνηγάει τον 26χρονο με ένα κουζινομάχαιρο, καταφέρνοντας του μαχαιριές στο σώμα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις