Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν έχω προξενήσει κανένα τραύμα και κανένα χτύπημα σε γυναίκα, τα δίνω όλα σε μια σχέση»

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Θέμης Αδαμαντίδης και τοποθετήθηκε σχετικά με τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό.

Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει συζητηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα, λόγω της καταγγελίας, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και δήλωσε μεταξύ άλλων, πως οι φωτογραφίες που έχει η Βαρβάρα Κίρκη και απεικονίζουν τα σημάδια βίας επάνω της, είναι από προηγούμενη σχέση της.

Όπως δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, είναι από τους ανθρώπους που τα δίνουν όλα σε μία σχέση και δεν επιτρέπει να λείψει τίποτα από τη σύντροφό του.

«Τα δίνω όλα σε μια σχέση με μια γυναίκα. Έτσι είμαι. Η γυναίκα θέλω να είναι με τα παιδιά, να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά για να ασχολούμαι εγώ με τα υπόλοιπα. Δεν είχαμε κάποια σοβαρή σχέση με τη Βαρβάρα. Ήταν μια ελεύθερη σχέση και από τη δική της πλευρά και από εμένα. Δεν την είχα χτυπήσει, ούτε την είχα βρίσει. Αν είχε γίνει αυτό, θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα μου είχε ξανακάνει μήνυση. Ξαφνιάστηκα όταν μου ανέφεραν τη μήνυση και ζήτησαν να κάνουν έρευνα στο αυτοκίνητό μου», είπε χαρακτηριστικά.

 

«Η έρευνα στο αυτοκίνητό μου δεν αφορούσε την κατηγορία και τη μήνυση. Αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται η Βαρβάρα, θα φανεί στο δικαστήριο. Αν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, ας έρθει στο δικαστήριο. Για το αν είμαι στο επίμαχο βίντεο του ξυλοδαρμού, θα φανεί κι αυτό στη δίκη», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με τις φωτογραφίες που έχει η Βαρβάρα Κίρκη στο κινητό της και φαίνεται να έχει υποστεί βία, ο Θέμης Αδαμαντίδης δήλωσε: «Οι φωτογραφίες που έχει με μαυρισμένο μάτι είναι από προηγούμενο σύντροφό της. Δεν ήθελα καν να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί, είχαμε απομακρυνθεί. Όπου κι αν βρισκόμασταν, αντάλλασσε τηλέφωνα, δεν με τιμούσε και τόσο. Ήταν μια συνεχόμενη προσβολή για εμένα όλο αυτό και δεν ήθελα να είμαστε μαζί».

Ο τραγουδιστής τόνισε στη συνέχεια, πως ποτέ δεν υπήρξε χειριστικός στη σχέση τους, ενώ υποστηρίζει πως η πρώην σύντροφός του ήταν εκείνη που «έμπλεκε με δουλειές που δεν την αφορούσαν».

«Χειριστικός εγώ; Η Βαρβάρα έμπαινε ενδιάμεσα σε δουλειές που δεν την αφορούσαν. Μου υποδείκνυε πόσα λεφτά πρέπει να δώσω στο παιδί μου. Η συμπεριφορά της ήταν υπερβολική, δεν το μπορούσα. Είχα εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία μου ότι δεν θέλω να είμαστε πια μαζί. Δεν μπορούσα να το καταφέρω. Η κα Στεφάνοβα έχει πει κάποια πράγματα στα νεύρα της και πρόκειται να τα διαψεύσει», τόνισε ο τραγουδιστής αναφορικά με τα λεγόμενα της πρώην συντρόφου του και μητέρα των παιδιών του, που υποστήριξε ότι ήταν βίαιος και με την ίδια.

Τέλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης δήλωσε: «Δεν έχω προξενήσει κανένα τραύμα και κανένα χτύπημα σε γυναίκα. Το θεωρώ περιττό».

Περισσότερες Ειδήσεις