Ένας… άτακτος παπαγάλος χάρισε σε καγκουρό την ελευθερία του (vid)

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ένα καγκουρό εντοπίστηκε να περιφέρεται ελεύθερο σε πόλη της Λουιζιάνα και όπως είπαν οι ιδιοκτήτες του το μαρσιποφόρο απελευθερώθηκε από… έναν άτακτο παπαγάλο.

Το καγκουρό, που ονομάζεται Μπάξτερ, καταγράφηκε από την κάμερα να περιφέρεται στη Λουιζιάνα την Τετάρτη και η τοπική αστυνομία είπε ότι κατάφερε να πιάσει το ζώο και να το οδηγήσει ασφαλές πίσω στο σπίτι του την Πέμπτη το πρωί.

Οι ιδιοκτήτες του έχουν μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ονομάζεται Bird Recovery International, η οποία ειδικεύεται στην επιστροφή εξωτικών άγριων πτηνών στο φυσικό τους περιβάλλον. Είπαν ότι ο Μπάξτερ μοιράζεται το σπίτι του με περισσότερους από δώδεκα παπαγάλους, ένας από τους οποίους ονόματι Θορ, έμαθε πρόσφατα να ανοίγει την κλειδαριά στο κλουβί του καγκουρό.

Τα καγκουρό θεωρούνται εξωτικά ζώα σύμφωνα με το νόμο της Λουιζιάνα και είναι παράνομο να διατηρούνται ως κατοικίδια. Δεν ήταν σαφές εάν οι ιδιοκτήτες του καγκουρό οι οποίοι είχαν στο παρελθόν ζωολογικό κήπο, έχουν λάβει εξαίρεση για το ζώο λόγω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού του οποίου είναι ιδιοκτήτες και που βασίζεται στην άγρια ​​ζωή.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις