Ηράκλειο: Ένοχος και πάλι ο ορθοπεδικός τεχνικός για «κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια»

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Νέα καταδίκη για τον ορθοπεδικό τεχνικό από το Ηράκλειο στον οποίο πριν δύο χρόνια επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών για την αποπλάνηση ενός 12χρονου κοριτσιού μέσα στον εργασιακό του χώρου. 

Ο τεχνικός, ο οποίος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται, κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου για άλλες δύο περιπτώσεις κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια. Το δικαστήριο ομόφωνα τον έκρινε ένοχο και του επέβαλλε ποινή κάθειρξης 9 ετών.

Το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση του καταδικασθέντα υπό τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Στο δικαστήριο κατέθεσαν οι δύο κοπέλες οι οποίες με λυγμούς περιέγραψαν τα όσα βίωσαν.

Η μία παθούσα ήταν 14 ετών όταν όπως υποστήριξε, ο τεχνικός προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της πάνω από μια φορά. Κι αυτό συνέβη, το διάστημα από το φθινόπωρο του 2008 έως το καλοκαίρι του 2009. Η δεύτερη κοπέλα είχε συμπληρώσει τα 15 έτη κι όπως ανέφερε η πράξη τελέστηκε μία φορά το χρονικό διάστημα μεταξύ των ετών 2010 και 2012.

Πηγή: ert.gr

Περισσότερες Ειδήσεις