Καρέ – Καρέ η δράση των «ξυπόλητων» διαρρηκτών – Πώς έπιαναν στον ύπνο τα θύματα τους (vids)

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Στα χέρια των διωκτικών αρχών έπεσε η συμμορία των «ξυπόλητων» διαρρηκτών που είχε σκορπίσει τον τρόμο σε τρεις περιοχές της Βορείου Ελλάδας.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, Αλβανικής υπηκοότητας είχαν ρημάξει 26 μονοκατοικίες σε σπίτια των νομών Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών αρχών η τα μέλη της συμμορίας δραστηριοποιούνταν από το περασμένο Φεβρουάριο, χρησιμοποιώντας ένα γρήγορο όχημα μάρκας MERCEDES με το οποίο μετέβαιναν στα σπίτι που είχε στοχοποιήσει μεταμεσονύκτιες ώρες.

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες οι οποίοι κοιμόντουσαν, παραβίασαν τις μπαλκονόπορτες και αφαιρούσαν από χώρους είτε χρηματικά ποσά είτε κοσμήματα καθώς και τα κλειδιά των οχημάτων των ιδιοκτητών.

Μάλιστα για να μην προκαλέσουν τον παραμικρό θόρυβο όταν έμπαιναν μέσα στα σπίτια έβγαζαν τα παπούτσια τους και έμεναν μόνο με τις κάλτσες. Αφού άρπαζαν ότι πολύτιμο έβρισκαν, στη συνέχεια βγαίνοντας από τα σπίτια έπαιρναν και τα οχήματα των θυμάτων τους.

Από τις 26 διαρρήξεις με λεία που ανέρχεται στα 68.000 ευρώ, αφαίρεσαν και εννέα οχήματα εκ των οποίων βρέθηκαν οκτώ και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών τρία αυτοκίνητα βρέθηκαν στην κατοχή αλλοδαπών αραβικής καταγωγής εκ των οποίων ο ένας ήταν σεσημασμένος για λαθροδιακίνηση μεταναστών.

Μάλιστα όπως προέκυψε από τις έρευνες τα αυτοκίνητα που αφαιρούσαν τα διέθεταν έναντι των ποσών από 800 έως 1000 ευρώ σε άτομα που ενέχονταν σε παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Στο πρώτο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr εμφανίζονται οι δράστες κατά τη διάρκεια διάρρηξης του σε μονοκατοικία της Χαλκιδικής. Εκεί αφού μπουκάραν στο σπίτι, στη συνέχεια αποπειράθηκαν να αρπάξουν και το αυτοκίνητο ωστόσο δεν τα κατάφεραν να το παραβιάσουν.

Στο δεύτερο βίντεο που παρουσιάζουμε ένα από τα μέλη της συμμορίας παρατηρεί το χώρο έτσι ώστε να προχωρήσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας στην κλοπή του μαύρου οχήματος.

 

 

 

πηγή: newsit.gr

Περισσότερες Ειδήσεις