Η Κρητικιά Έφη Σφυρή μια εκ των κορυφαίων του Beach Volley

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ένα απ' τα μεγαλύτερα ονόματα του γυναικείου Beach Volley σε εγχώριο αλλά και Παγκόσμιο επίπεδο, έχει καταγωγή απ' την Μίλατο του Νομού Λασιθίου. 

Ο λόγος για την Έφη Σφυρή, η οποία έχει πλούσιο βιογραφικό κάτι που αξίζει να παινεύει διαρκώς ο τόπος της. Συγκεκριμένα έχει κερδίσει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, έχει βγει 3η στον κόσμο, έχοντας συμμετάσχει επίσης και σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες.

Η ίδια έδωσε το παρών, στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center ενόψει του 4ημερου φεστιβάλ Beach Volley που θα διεξαχθεί από 3ο Ιουνίου μέχρι 3 Ιουλίου, στο νησί μας.

Μάλιστα, έδωσε το παρών σε συνέντευξη Τύπου στο Αθλητικό κέντρο του Καρτερού και εξέφρασε την μεγάλη της χαρά που βρίσκεται στον τόπο της, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο στον κ. Αυγενάκη για την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει τις υπερσύγχρονες αυτές εγκαταστάσεις.

Αναφέρθηκε επίσης στην εμπειρία της ανά τα χρόνια στον χώρο του Volley, υπογραμμίζοντας πως αφού αποσύρθηκε απ' την ενεργό δράση κύριο μέλημα της ήταν να αγκαλιάσουν το άθλημα μικρά παιδιά, κάτι που το βλέπει να συμβαίνει με την οργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων.

 

 

 

 

Περισσότερες Ειδήσεις