Ηράκλειο: Ταξιτζής χτύπησε αστυνομικό αφού προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ακόμη ένα hard rock σκηνικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στο αερδρόμιο της πόλης.

Οδηγός ΤΑΞΙ προκειμένου να αποφύγει τον τροχονομικό έλεγχο έβαλε μπροστά το όχημα του και παρέσυρε αστυνομικό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στα κάτω άκρα.

Ο οδηγός ταξί, του οποίου η άδεια ταξί έχει λήξει, φέρεται να προχωρούσε υποκλοπή μεταφορικού έργου αλλά και άγρα πελατών. Στο σημείο βρισκόταν τρεις αστυνομικοί της Τροχαίας, οι οποίοι προκειμένου να προχωρήσουν στον σχετικό έλεγχο, ζήτησαν από τον 66χρονο τα απαραίτητα στοιχεία. Εκείνος στην προσπάθεια του, να τους αποφύγει φέρεται να τους είπε πως δέχεται καθημερινά ελέγχους.

Ο 66χρονος άνδρας αρχικά απώθησε έναν αστυνομικό της Τροχαίας, ο οποίος προσπάθησε να τον εμποδίσει να μπει στο αυτοκίνητο του ενώ στη συνέχεια μια δεύτερη αστυνομικός, προσπάθησε να του πάρει το κλειδί από την μίζα, προκειμένου να μην ξεκινήσει το ταξί, όταν ο οδηγός του ταξί έκλεισε το παράθυρο με αποτέλεσμα να «εγκλωβίσει» το χέρι της!

Με την κατάσταση να ξεφεύγει οι αρχές προχώρησα στη σύλληψη του δράστη, ενώ η αστυνομικός διεκομίσθη στο νοσοκομεία ελαφρώς τραυματισμένη
Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις