Realtors Kreta
Realtors Kreta

"Κινητός κίνδυνος"… φορτωμένα αυτοκίνητα σε αγροτικές περιοχές

Όταν ένα αυτοκίνητο "κουβαλά" όλες τις αγροτικές εργασίες..

Είναι συχνό το φαινόμενο σε αγροτικές περιοχές, αγροτικά αυτοκίνητα να έχουν στην καρότσα τους, βάρος παραπάνω από ότι μπορεί να αντέξει ένα όχημα και φυσικά προμηνύει και κίνδυνο για την κυκλοφορία.

Για ακόμη μια φορά αντικρίζουμε όπως μας έστειλε, αναγνώστης του iraklionews.gr αγροτικό αυτοκίνητο να έχει… τόνους από φύλλα λίγο πριν τις Μοίρες ερχόμενο από Ηράκλειο… Ο όγκος του φορτίου εγκυμονεί πάρα πολλούς κινδύνους, με το φαινόμενο να εμφανίζεται συχνά σε αγροτικές περιοχές.

Μια στραβή να γίνει, μια απότομη κίνηση, μπορεί να δημιουργήσει πολλαπλούς κινδύνους για την ασφάλεια των οχημάτων και των οδηγών.. Ωστόσο το χειρότερο δεν είναι αυτό. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι πως ο οδηγός που ακολουθεί το αυτοκίνητο δεν έχει οπτικό πεδίο, επομένως δεν έχει ορατότητα ούτε για τους σηματοδότες, ούτε τα σήματα του ΚΟΚ και οποιοδήποτε άλλο κίνδυνο που ενδέχεται να συμβεί.

Και φυσικά η αστυνομία τι κάνει για αυτό; Πολλά τα φαινόμενα που εμφανίζονται καθημερινά σε δρόμους της Κρήτης, με την αστυνομία να οφείλει να ελέγχει τους δρόμους και να περιορίζει αυτά τα φαινόμενα, τόσο για τη ασφάλεια όλων όσο και των οδηγών..

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πολίτες - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις