Η ΕΡΤ παρέδωσε... μαθήματα για το πως θα κλέψετε βενζίνη αυτές τις δύσκολες εποχές! (vid)
Η ΕΡΤ παρέδωσε... μαθήματα για το πως θα κλέψετε βενζίνη αυτές τις δύσκολες εποχές! (vid)

Η ΕΡΤ παρέδωσε… μαθήματα για το πως θα κλέψετε βενζίνη αυτές τις δύσκολες εποχές! (vid)

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση του Fuel Pass 2, η κρατική τηλεόραση αποφάσισε να «μάθει» στους τηλεθεατές πώς να… κλέβουν βενζίνη. Θέλοντας απλά να γνωστοποιήσει πώς γίνεται η κλοπή, ουσιαστικά κατέληξε στο να παρουσιάσει βήμα – βήμα τη διαδικασία.

Σε μία απόπειρα να βοηθηθούν ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που «πέφτουν» θύματα κλοπής, εξήγησε τελικά ότι η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη, αρκεί να διαθέτει κανείς ένα απλό λάστιχο και ένα ντεπόζιτο.

Το… μάθημα κλοπής προβλήθηκε σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, κατά την οποία δημοσιογράφος συνομίλησε με ιδιοκτήτη συνεργείου για να δείξει «ακριβώς πώς γίνεται», σημειώνοντας ότι «δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο».

«Δεν χρειάζεται κάποιο ειδικό σωληνάκι, ακόμα και με ένα λάστιχο που έχουμε για να καθαρίζουμε τις ντουλάπες και με ένα ντεπόζιτο μπορούμε να αδειάζουμε το ρεζερβουάρ» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου ήταν αρκετά κατατοπιστικός: «Εδώ που είναι το ρεζερβουάρ, ανοίγουμε την τάπα, βάζουμε το σωλήνα μέσα. Με το που τραβήξουμε, ρουφήξουμε, αρχίζει μέσω της φυσικής ροής και τρέχει η βενζίνη και αδειάζει στο μπιτόνι που έχουμε για να κλέψουμε τη βενζίνη».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει και δεύτερος τρόπος, απλά λίγο πιο δύσκολος: «Αν πάει κάποιος στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου (από κάτω) με ένα κατσαβίδι, με ένα μαχαίρι, κάτι, μπορεί πολύ εύκολα να ανοίξει μία τρύπα και να αρχίσει να αδειάζει το ντεπόζιτο. Δεν είναι κάτι δύσκολο».

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Περίεργα - Παράξενα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις