Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στις Μαλάδες – 10 οχήματα της Πυροσβεστικής στο σημείο (pics)

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

 «Μάχη» δίνουν αυτή τη στιγμή οι πυροσβέστες στη πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 15:00 σε ξυλαποθήκη στις Μαλάδες, με τη φωτιά να βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο.

Η φωτιά ναι μεν έχει οριοθετηθεί, ωστόσο υπάρχει ακόμα εστία πυρκαγιάς που καίει ότι βρίσκει στο πέρασμα της, με την «μάχη» για τη κατάσβεση της να συνεχίζεται.

Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, για να θέσουν υπό έλεγχο τη πυρκαγιά.

Αυτή την στιγμή βρίσκονται 10 πυροσβεστικά οχήματα στο σημείο, τα οποία συνδράμουν στην αποκάθαρση, δηλαδή στην απομάκρυνση αντικειμένων στον χώρο, ώστε να γίνει έλεγχος για περαιτέρω εστίες φωτιάς που ενδέχεται να μην έχουν γίνει αντιληπτές.

Η φωτιά ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες από μια βιοτεχνία ξύλου και έχει επεκταθεί στα διπλανά κτίρια, καταστρέφοντας συνολικά τρεις επιχειρήσεις.

Μάλιστα τα εύφλεκτα υλικά των εργοστασίων ήταν και ο λόγος που υπήρχε αυτή η επέκταση και η ανησυχία, με τις ρίψεις από αέρος να ενεργοποιούνται από τις διοικούντες της πυροσβεστικής.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες και τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα, ενώ οι καπνοί ήταν εμφανείς από τα περισσότερα σημεία της πόλης.

 

 

Περισσότερες Ειδήσεις