Μυλοπόταμος: Στις φυλακές Αγυιάς ο 44χρονος – Τι είπε στην απολογία του (vid)

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Στις φυλακές Αγυιάς θα μεταφερθεί ο  44χρονος δράστης του φονικού που έχει συγκλονίσει την Κρήτη.

Μετά από μια μαραθώνια απολογία του κατηγορούμενου που κράτησε δυο ώρες, ο 47χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και θα οδηγηθεί στις φυλακές της Αγυιάς.

Ο δράστης του φονικού στην απολογία του αναφέρθηκε  για ακόμη μία φορά στις τεταμένες σχέσεις μεταξύ των δύο οικογενειών με αποτέλεσμα το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής να φτάσει στο αποκορύφωμα του την εν ψυχρώ δολοφονία του 22χρονου. Έξω από το αστυνομικό μέγαρο Ρεθύμνου το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκαν τόσο η χήρα όσο και το παιδί του 22χρονου θύματος καθώς και συγγενείς και φίλοι αναμένοντας όλες τις δικαστικές εξελίξεις για την υπόθεση. Στο σημείο όπως και στο χωριό καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς το κλίμα είναι πάρα πολύ τεταμένο και ο φόβος επεισοδίων μεταξύ των δύο οικογενειών μετά το φονικό, είναι ακόμα μεγαλύτερος.

Λόγω των φόβο των επεισοδίων αστυνομικές και δικαστικές αρχές αποφάσισαν σήμερα το μεσημέρι η απολογία του 44χρονου να γίνει εντός του Αστυνομικού Μεγάρου και όχι στα δικαστήρια όπως συνηθίζεται.

Ο λόγος που κρύβεται πίσω από την αντιπαλότητα των οικογενειών και οδήγησε στο φονικό
Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου « εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω όσα μου έχει πει ο κατηγορούμενος. Ο κατηγορούμενος θεωρεί ως αρχή των γεγονότων τα Χριστούγεννα του 2021, με ένα συμβάν σε ένα σπίτι με μια ηλικιωμένη γυναίκα και ένα χωράφι. Από εκείνη την στιγμή εξελίσσονται διάφορα επιθετικά περιστατικά από την οικογένεια του 22χρονου προς την οικογένεια του κατηγορούμενου». Ωστόσο ο κ. Βέρρας τονίζει ότι «αν υπάρχει κάποιο άλλο περιστατικό που να οφείλεται η αντιπαλότητα ανάμεσα στις οικογένειες ο κατηγορούμενος δεν το έχει αναφέρει, για εκείνον όλα φαίνεται να ξεκίνησαν τα Χριστούγεννα του 2021. Μάλιστα ο 47χρονος έχει προσκομίσει έγγραφα, αποφάσεις δικαστηρίων, κατηγορητήρια όπου καταγράφεται η επιθετική συμπεριφορά από την πλευρά του θύματος».

Τέλος ο δικηγόρους του κατηγορούμενου αναφέρει ότι «υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος πέρα από την οικογένεια του θύματος».
 

 

 

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις