Ν. Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: “Μείζον εθνικό θέμα το δημογραφικό”

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Το νεόδμητο κτίριο γραφείων του Συλλόγου Τρίτεκνων Ηρακλείου, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε δηλώσεις του λίγο μετά τη συνάντηση με το προεδρείο του Συλλόγου ο κ Ανδρουλάκης, αναφέρθηκε στο Δημογραφικό, χαρακτηρίζοντας το ως “μείζον εθνικό”. Ανέφερε δε πως στο διάστημα μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει ολοκληρωμένο σχέδιο – πρόταση που θα αφορά την στήριξη νέων ζευγαριών αλλά και τη στήριξη νέων επιστημόνων που έχουν φύγει στο εξωτερικό και πρέπει να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Τόνισε δε πως μείζον αναδεικνύεται το θέμα της “κοινωνικής κατοικίας” ακριβώς για τα νέα ζευγάρια, για το οποίο τόσο η παρούσα όσο και η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έχουν κάνει το παραμικρό σε αντίθεση με τη συνολική ευρωπαϊκή πολιτική, ενώ ανέφερε πως στηρίζει τον θεσμό του Ολοήμερου σχολείου, με την προϋπόθεση ωστόσο να παρέχονται στα παιδιά με απόλυτο τρόπο η συμπληρωματική παιδεία και οι δραστηριότητες για τις οποίες τώρα τα ζευγάρια δαπανούν σημαντικά ποσά.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις