ΠΑΓΝΗ: Συνάντηση εργασίας με τον υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, υπό τον Υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ κο Νεκτάριο Παπαβασιλείου με την Διοίκηση του Νοσοκομείου, τον Διοικητή καθηγητή κο Χαλκιαδάκη Γεώργιο, τον Αναπληρωτή Διοικητή κο Κτενιαδάκη Στυλιανό και με την συμμετοχή του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας καθηγητή κο Τζανάκη Νικόλαο, της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κας Πρινάρη Αγγελικής καθώς και του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας κου Τσατσάκη Αριστείδη.

Συζητήθηκαν εκτεταμένα οι μέχρι τώρα δράσεις, ο Απολογισμός 2020 -2021 αλλά και η Στοχοθεσία για το 2022, καθώς και οι προτεραιότητες που έχουν τεθεί για ενίσχυση περαιτέρω του ρόλου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ο κος Παπαβασιλείου, τόνισε τον ιδιαίτερο ρόλο και την συμβολή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου τόσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας όσο και στην αναβάθμιση της Υγείας στην Κρήτη γενικότερα.

Μετά την συνάντηση, ακολούθησαν επιμέρους συναντήσεις με υπηρεσιακά στελέχη αλλά και συνομίλησε με ασθενείς και συνοδούς κατά τη διαδρομή του στο Νοσοκομείο.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις