Πήρε δίπλωμα οδήγησης μετά από… 33 προσπάθειες, 14 δασκάλους και 25 χρόνια μαθημάτων!

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Υπάρχει μια έρευνα που λέει ότι οι άνθρωποι που περνάνε την πορεία του διπλώματος οδήγησης με την τρίτη φορά έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε ατύχημα.

Ωστόσο… καμία έρευνα δεν μπορεί να προβλέψει τι συμβαίνει με κάποιον που περνάει την διαδικασία για 33η φορά.

Πήρε δίπλωμα μετά από 25 χρόνια

Για του λόγου το αληθές ο Κρίστιαν Γουάιτλι – Μασόν από την Αγγλία πήρε δίπλωμα οδήγησης μετά από 33 προσπάθειες, 14 δασκάλους οδήγησης και 25 χρόνια.

Ο 42χρονος πλέον Κρίστιαν έδωσε για πρώτη φορά εξετάσεις διπλώματος οδήγησης το 1992.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μετά από τόσα χρόνια επιτέλους πέρασα. Είμαι σοκαρισμένος. Με τον πρώτο μου δάσκαλο έκανα 56 μαθήματα και τελικά μου είπε να τα παρατήσω γιατί δεν θα περάσω ποτέ» ανέφερε ο 42χρονος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ladbible.

Το 2003 ο Κρίστιαν παραιτήθηκε για λίγο από την προσπάθειά του, αλλά όταν τον υποχρέωσαν από την δουλειά του να ταξιδεύει πιο συχνά αποφάσισε να προσπαθήσει άλλη μια φορά. Ούτε τότε πήγε πολύ καλά…

«Όλοι γελούσαν μαζί μου και μου έλεγαν ότι δεν θα το πάρω ποτέ και θα τα παράταγα και αυτή την φορά. Βέβαια, αυτή την φορά ήμουν τελείως αποφασισμένος να τα καταφέρω. Μάλλον, πρέπει να υπάρχει Θεός γιατί κάθε βράδυ προσευχόμουν να μην μου τύχει μια κακή εξετάστρια και τελικά δεν μου έτυχε» ανέφερε.

«Είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου. Για να είμαι ειλικρινής μου άλλαξε την ζωή. Τώρα, νιώθω ότι μπορώ να πετύχω ό,τι θελήσω» πρόσθεσε.

 

 

πηγή: in.gr

Περισσότερες Ειδήσεις