Realtors Kreta
Realtors Kreta

Το απόγευμα της Πέμπτης (2/6) μεταφέρονται οι εργασίες στην Λεωφόρο Καζαντζίδη

Για τρίτη σερί ημέρα θα συνεχιστούν οι εργασίες στην Λεωφόρο Στ. Καζαντζίδη, με τις εργασίες πλέον να μεταφέρονται αργά το απόγευμα…

Συγκεκριμένα, η δεύτερη ημέρα των εργασίων θα ολοκληρωθεί σήμερα στις 19:00 και αύριο Πέμπτη θα ξεκινήσει αργά το απόγευμα, ώστε να αποτραπεί κυκλοφοριακή συμφόρηση ανάλογη με την πρώτη ημέρα.

Για την ακρίβεια θα είναι κλειστή η Λεωφόρος Στ. Καζαντζίδη στο ρεύμα καθόδου (ανατολικό τμήμα) από το ύψος της διακλάδωσης με την οδό Μιλτιάδη Καράτζη (Μαυσώλου) έως το κατάστημα «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ». Κλειστές θα είναι και οι οδοί Ορακίων και Νικολάου Πλαστήρα που καταλήγουν στο συγκεκριμένο τμήμα.

Όλες οι υπόλοιπες κινήσεις που εξυπηρετεί το τμήμα της Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη που θα κλείσει, θα γίνονται από το αντίθετο ρεύμα (δυτικό), το οποίο με κατάλληλη σήμανση θα καταστεί διπλής κατεύθυνσης.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Περιφέρειας:

"Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΕΡΓΟ: Υλοποίηση Βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων σε τμήματα & θέσεις μειωμένης ασφάλειας στη Π.Ε.Ο., ΥΠΟΕΡΓΟ: Βελτίωση επιπέδου οδικής ασφάλειας σε θέσεις Μ.Ο.Α. (Μειωμένης Οδικής Ασφάλειας) στους οδικούς άξονες: 1) Ηράκλειο – Μοίρες – Αγία Γαλήνη, 2) Ηράκλειο – Γούβες – Χερσόνησος – Μάλια (Π.Ε.Ο), 3) Χανιά – Ρέθυμνο (Π.Ε.Ο.)» συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα – με διαφορετικό ωράριο εκτέλεσης – στον κόμβο Αλικαρνασσού επί της Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη (ύψος καταστήματος Μουστάκας), μήκους περίπου 300μ.

Η σημερινή δεύτερη μέρα των εργασιών θα ολοκληρωθεί στις 19:00 και θα αρχίσουν και πάλι αύριο Πέμπτη οι εργασίας ασφαλτόστρωσης αργά το απόγευμα. Συγκεκριμένα, τα έργα θα εκτελεστούν από τις 19.00 της Πέμπτης 02.06.2022 και έως τις 06.00 της Παρασκευής 03.06.2022.

Στο πλαίσιο αυτό θα είναι κλειστή η Λεωφόρος Στ. Καζαντζίδη στο ρεύμα καθόδου (ανατολικό τμήμα) από το ύψος της διακλάδωσης με την οδό Μιλτιάδη Καράτζη (Μαυσώλου) έως το κατάστημα «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ». Κλειστές θα είναι και οι οδοί Ορακίων και Νικολάου Πλαστήρα που καταλήγουν στο συγκεκριμένο τμήμα.

Όλες οι υπόλοιπες κινήσεις που εξυπηρετεί το τμήμα της Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη που θα κλείσει, θα γίνονται από το αντίθετο ρεύμα (δυτικό), το οποίο με κατάλληλη σήμανση θα καταστεί διπλής κατεύθυνσης.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου εργοταξιακή σήμανση."

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις