Realtors Kreta
Realtors Kreta

Ο καιρός… τρελάθηκε: Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η κακοκαιρία – Πού χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή

Τρελάθηκε ο καιρός. Το πρωί καλοκαίρι με 35 βαθμούς και το βράδυ άνοιξαν οι ουρανοί, έπεσε χαλάζι ενώ οι κεραυνοί φώτισαν τον Αττικό ουρανό και πολλές περιοχές στη χώρα.

Η ισχυρή καταιγίδα σάρωσε την Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (18/5) με χαλάζι και κεραυνούς σε διάφορες περιοχές στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Ο καιρός… τρελάθηκε: Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η κακοκαιρία – Πού χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή

Μάλιστα, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες.

Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι καταιγίδες

Με ανάρτησή του στο facebook ο Θοδωρής Κολυδάς ανέφερε ότι οι καταιγίδες στην Αττική θα διατηρηθούν μέχρι και λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο καιρός… τρελάθηκε: Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η κακοκαιρία – Πού χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή

Η πρόγνωση Αρναούτογλου

Έντονη αστάθεια σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας τόσο τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/5) όσο και κατά τη διάρκεια των επόμενων ωρών, προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου.

Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά σε ολόκληρη την Ελλάδα, εκτός από τη βόρεια Κρήτη που ίσως υπάρξουν νέες βροχοπτώσεις. Η ένταση των ανέμων θα είναι σφοδρός. Στο Ιόνιο θα έχουμε ανατολικούς ανέμους 7 – 8 μποφόρ και στο Αιγαίο από 6-7 μποφόρ έως και 9 στα νότια της Πελοποννήσου έως και το μεσημέρι.

  • Στην Αττική, αναμένονται μπόρες, βροχές και καταιγίδες αλλά από το μεσημέρι και μετά ο καιρός φτιάχνει. Οι άνεμοι πάντως θα είναι πολύ ισχυροί 6-7 μποφόρ αλλά και έως 8, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.
  • Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ηλιοφάνεια εκτός από τα δυτικά με κάποιες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα κυμανθούν από 4-5 μποφόρ τοπικά και 6. Η θερμοκρασία από 14 έως 23 βαθμούς.

Την Παρασκευή η αστάθεια θα παραμείνει από την Χίο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, ενώ το Σάββατο ο καιρός φτιάχνει ακόμη περισσότερο με τους ανέμους να πνέουν δυτικοί.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Καιρός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις