Realtors Kreta
Realtors Kreta

Στάθης Ψάλτης: Έγινε η εκταφή του αγαπημένου ηθοποιού – Γιατί ξέσπασε η Μαίρη Μπάρκουλη

Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε που πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης βυθίζοντας στη θλίψη τον κόσμο που τον λάτρεψε μέσα από τις ταινίες του.

Το πρωί της Τρίτης 17 Μαϊού στο Κοιμητήριο Ζωγράφου έγινε η εκταφή του Στάθη Ψάλτη «υπηρεσιακά» και πως «ουδείς ασχολήθηκε» όπως μας πληροφορεί το group στο facebook «Μένουμε Ζωγράφου».

Συγκεκριμένα η ανάρτηση είχε και δυο φωτογραφίες, μια πριν το σπάσιμο του τάφου και μια μετά και γράφει πως «σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά“. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κριμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν».

Το κείμενο αυτό αναδημοσίευσε η Μαίρη Μπάρκουλη που ξέσπασε κατά του Δήμου Ζωγράφου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος».

Στάθης Ψάλτης: Έγινε η εκταφή του αγαπημένου ηθοποιού – Γιατί ξέσπασε η Μαίρη Μπάρκουλη

Λίγη ώρα αργότερα η ανάρτηση αυτή κατέβηκε και η Μαίρη Μπάρκουλη επανήλθε με νέα όπου αναφέρει πως μίλησε με τον δήμαρχο και έμαθε γιατί αποφασίστηκε η εκταφή του Στάθη Ψάλτη.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις