Απίστευτα σκηνικά στην Κρήτη: Άγριο ξύλο σε βάφτιση - Τραυματισμοί και προσαγωγές καλεσμένων!
Απίστευτα σκηνικά στην Κρήτη: Άγριο ξύλο σε βάφτιση - Τραυματισμοί και προσαγωγές καλεσμένων!

Απίστευτα σκηνικά στην Κρήτη: Άγριο ξύλο σε βάφτιση – Τραυματισμοί και προσαγωγές καλεσμένων!

Σκηνές βγαλμένες από ταινία, διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου (14/05) σε χώρο φιλοξενίας κοινωνικών εκδηλώσεων στα Χανιά, όταν κατά τη διάρκεια γλεντιού για τη βάφτιση ενός παιδιού, τα πράγματα έλαβαν αρνητική τροπή και η χαρά μετατράπηκε σε… πεδίο μάχης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του kriti360, μια παρεξήγηση μεταξύ καλεσμένων που είχαν έρθει από άλλον νομό για την βάφτιση, στάθηκε η αφορμή για να προκληθεί ένταση, η οποία μετέτρεψε μέσα σε λίγη ώρα, τον χώρο της εκδήλωσης, κυριολεκτικά σε ρινγκ.

Η κατάσταση “ξέφυγε” πραγματικά και παρά το γεγονός ότι επενέβησαν τόσο οι υπεύθυνοι του χώρου, όσο και οι πιο ψύχραιμοι της ομήγυρης, οι τόνοι όχι απλά δεν έπεσαν, αλλά η ένταση μεγάλωσε.

Στο σημείο κλήθηκαν και επενέβησαν άμεσα οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ακολούθησε καταδίωξη στην Εθνική οδό, προσαγωγές υπόπτων –για κάποιους από αυτούς ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου – καθώς και τραυματισμοί, με τουλάχιστον τρία άτομα, να μεταφέρονται στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις