Συνελήφθη στο Ηράκλειο επαγγελματίας "τσαντάκιας"!
Συνελήφθη στο Ηράκλειο επαγγελματίας "τσαντάκιας"!

Συνελήφθη στο Ηράκλειο επαγγελματίας "τσαντάκιας"!

Ούτε μια ούτε δύο αλλά 8 αρπαγές τσαντών είχε κάνει ένας 36χρονος άντρας από το Ηράκλειο, που συνελήφθη σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του, από στελέχη της Ασφάλειας.

Ο 36χρονος μέσα σε ένα διάστημα 30 ημερών είχε αφαιρέσει δύο δίκυκλα από τους ιδιοκτήτες τους, με τα οποία κυκλοφορούσε στο κέντρο του Ηρακλείου και άρπαζε τσάντες από ανυποψίαστους πολίτες, όπως αναφέρει το ertnews.gr.

Θύματά του 7 γυναίκες και 1 άνδρας που είδαν τα προσωπικά τους αντικείμενα, τραπεζικές κάρτες, κινητά τηλέφωνα και μετρητά να κάνουν φτερά. Με αριστοτεχνικό τρόπο, με σιγουριά και με αργές κινήσεις, χωρίς να αναπτύσσει στη συνέχεια ιδιαίτερη ταχύτητα, ο 36χρονος είχε κάτι τις αρπαγές τσαντών επάγγελμα.

Μετά από καταθέσεις μαρτύρων και αξιοποίηση οπτικού υλικού, ο 36χρονος συνελήφθη το πρωί, παραδέχτηκε τις πράξεις του και υπέδειξε στους αστυνομικούς σε ποιο σημείο είχε πετάξει μέρος των προσωπικών αντικειμένων μιας 70χρονης γυναίκας, τις τσάντες τις οποίες είχε αρπάξει την προηγούμενη μέρα στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις