Μήνυμα για μέτρα στήριξης και πολιτικής αλλαγής έστειλε από την Επισκοπή Ρεθύμνου ο Αλέξης Τσιπρας

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Μήνυμα πολιτικής αλλαγής αλλά και άμεσα μέτρα στήριξης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης, έστειλε απο την Επισκοπή Ρεθύμνου, όπου πραγματοποιεί αυτή την ώρα ομιλία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια, ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς τονίζοντας πως «εννιά μήνες ζητάμε μέτρα στήριξης». Παράλληλα, τόνισε μεταξύ άλλων: «Εμείς θέλουμε να σταματήσουν να ποτίζουν τα κλεφτόδεντρα, να σταματήσει η αισχροκέρδεια» ενώ υπογράμμισε πως μέχρι να «κριθεί η νομιμότητα της ρήτρας προσαρμογής, δεν μπορεί να κόβεται το ρεύμα σε κανένα νοικοκυριό που όχι δεν θέλει, αλλά δεν μπορεί να πληρώσει».

Mε το βλέμμα στραμμένο στην 15η Μαΐου και τις εσωκομματικές εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή «για να σταλεί το μήνυμα της νίκης στις επόμενες εκλογές».

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθό, τον πρώην Υπουργό και τέως αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη, στελέχη της ΝΕ Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ, έτυχε θερμής υποδοχής στο Ρέθυμνο από πολίτες και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.Toν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχτηκε στο Ρέθυμνο , ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης.

Ο ίδιος βρέθηκε στην πόλη όπου πραγματοποιήσε επαφές με στελέχη και φίλους της παράταξης ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη και στο Γεράνι, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Περισσότερες Ειδήσεις