Οδηγούσε κλεμμένη μηχανή χωρίς δίπλωμα, αλλά με ναρκωτικά
Οδηγούσε κλεμμένη μηχανή χωρίς δίπλωμα, αλλά με ναρκωτικά

Οδηγούσε κλεμμένη μηχανή χωρίς δίπλωμα, αλλά με ναρκωτικά

Τίποτα… νόμιμο δεν έκανε ένας 24χρονος Έλληνας, όπως αποδείχθηκε όταν οι αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου- Ιωαννίνων του έκαναν σήμα να σταματήσει τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε στην Ιόνια Οδό για να του κάνουν έλεγχο, το Σάββατο!

Αρχικά, διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης, όμως κατά τον έλεγχο που ακολούθησε εξακριβώθηκε ότι η μηχανή ήταν κλεμμένη και ο ιδιοκτήτης της είχε δηλώσει την κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Πάτρας. Ο νεαρός αναβάτης συνελήφθη και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα, με αποτέλεσμα να βρεθούν πάνω του και δυο συσκευασίες με περίπου δέκα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Έτσι, σε βάρος του 24χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, που του άσκησε δίωξη και έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Ανήλικος χωρίς ταυτότητα έκλεψε μηχανή

Σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου ένας 17χρονος Έλληνας, επειδή δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Όπως προέκυψε, από την προανάκριση που έκανε η Ασφάλεια, λίγες ώρες νωρίτερα ο ανήλικος μαζί με άλλους δύο συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται έκλεψαν μια μοτοσικλέτα που βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Ο 17χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις