Ο Νίκος Κοκλώνης πάει στο σπίτι του Πάμπλο Εσκομπάρ στην Κολομβία!

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε το project που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Καινούριοι ορίζοντες και νέα project για τον Νίκο Κοκλώνη. Ο παρουσιαστής και ιδιοκτήτης της Barking Well αποκάλυψε στην τελευταία του ανάρτηση ότι σύντομα θα δούμε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Alpha κάτι πολύ δυνατό.

Ο ίδιος ταξίδεψε μέχρι την Κολομβία και στη φωτογραφία που δημοσίευσε βρίσκεται στο σπίτι του Πάμπλο Εσκομπάρ. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον αδελφό του Ρομπέρτο.

Όπως προανήγγειλε πολύ σύντομα οι τηλεθεατές να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλη τη διαδρομή του πιο καταζητούμενου ανθρώπου όλων των εποχών σε ένα ντοκιμαντέρ.

«Πρωινός καφές στο σπίτι του Πάμπλο Εσκομπάρ, σε μια μοναδική συνέντευξη με τον αδελφό του Ρομπέρτο. Σύντομα στις οθόνες σας όλη η διαδρομή του πιο καταζητούμενου ανθρώπου όλων των εποχών», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

«Ετοιμάζουμε πράγματα και θαύματα. Δεν έχουν ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση», δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης ανήμερα των γενεθλίων της Κατερίνας Καινούργιου και φαίνεται πως αυτά υλοποιούνται ένα ένα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis)

Περισσότερες Ειδήσεις