Διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα μέσα στην εβδομάδα

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Αρκετές θα είναι  καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο Νομό Ηρακλείου.

Τρίτη 9 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Καμηλάρι, στις περιοχές των οικιών Σταθωράκη και Becard.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Φιλλίποι, στην περιοχή του νεκροταφείου του χωριού.

Από τις 8.30 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Λαράνι.

Πέμπτη 11 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στα Μάλια, στις περιοχές της εισόδου των Μαλίων στις περιοχές της εκκλησίας του Αγ.Νεκταρίου, του s.m.Χαλκιαδάκη, του ξενοδοχείου Malia Holiday, της επιχείρησης Krivek και στις οδούς Ματθαίου Ζαχαριάδη, Ιλαρίωνα Κατσούλη και Οδυσσέα Ελύτη.

Παρασκευή 12 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο Ασήμι στις περιοχές των ελαιουργείων Βαλαβάνη, Κυριακάκη, της Ένωσης του Αγροτικού Συν/σμού Μονοφατσίου και του οινοποιείου Αγγελιδάκη. Στα χωριά Ίνια, Λούρες, Στόλοι και στις περιοχές των αρδευτικών Δασκαλάκη, Φουντουλάκη, Βασιλάκη, Κουτράκη, Μουρτζάκη, Αντωνάκη, Παπαδάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Σάββατο 13 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Στέρνες, στις περιοχές των αρδευτικών Βασιλάκη, Τσαγκαράκη, Ανδρεαδάκη, Αγγελιδάκη και Σφακιανάκη.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις