Πάτρα: «Ρουφιάνος της αστυνομίας ο Μάνος Δασκαλάκης» – Βράζουν οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Κορυφώνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Μάνο Δασκαλάκη και Ρούλα Πισπιρίγκου. Μια σύγκρουση που όπως φαίνεται είχε ξεκινήσει στην Πάτρα, λίγες μέρες πριν η 33χρονη συλληφθεί.

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους. Ακολουθούν δύο διαφορετικές γραμμές και αγωνιούν για την κατάληξη της πολύκροτης υπόθεσης. Η κόντρα τους φαίνεται πως είχε ξεκινήσει σε ανύποπτο χρόνο στην Πάτρα, ενώ προς τα έξω έδιναν την εντύπωση ότι είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Τότε τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ είχαν προκαλέσει έντονη ενόχληση τόσο στην 33χρονη όσο και σε στενούς συγγενείς της, που πίστευαν πως ο Μάνος Δασκαλάκης διοχετεύει πληροφορίες. Με τον ίδιο να αρνείται αλλά να μην τους πείθει…

Σαν κεραυνός εν αιθρία πέφτει σήμερα η πληροφορία που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», ότι η οικογένεια Πισπιρίγκου (κόρες και μάνα) «έδειχναν» τον Μάνο Δασκαλάκη ως υπεύθυνο των «διαρροών» από την ζωή της Ρούλας στα ΜΜΕ. Και τον «έδειχναν» πολλές μέρες πριν την προφυλάκιση της 33χρονης, σε ανυποψίαστο χρόνο, αφού τότε ο εν διαστάσει σύζυγος της 33χρονης έδειχνε να υποστηρίζει την γυναίκα του.

Μάλιστα, μέχρι και επεισόδιο έγινε σε Δικηγορικό Γραφείο. Οι συγγενείς της Ρούλας υποψιάζονταν όχι μόνο ότι ο Μάνος ήταν ο «ρουφιάνος» όπως τον αποκαλούσαν για κάποιες πληροφορίες που δίνονταν για την Ρούλα, αλλά και ότι ήταν ο συνεργάτης της ΕΛ.ΑΣ μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας. Οτι δηλαδή, ουσιαστικά συνέβαλε με τον τρόπο του στο να «δέσουν» την Ρούλα – αδίκως κατ’ εκείνους. Μέχρι και «λαγό της Ασφάλειας» τον είχαν αποκαλέσει!

Το θέμα της διαρροής πληροφοριών, προκάλεσε την έντονη αντίδραση και του ιδίου του Μάνου. «Εμείς δεν λέμε το παραμικρό, ε, τότε ποιος τα δίνει; Ποιος γνώριζε τις λεπτομέρειες για τη ζωή της Ρούλας;», αναρωτιόντουσαν ακόμη και ενώπιον δικηγόρων! Οταν δε ο Μάνος μίλησε στον Γιώργο Κουσουλό και εν συνεχεία στην Αγγελική Νικολούλη, η πλευρά της Ρούλας έγινε έξω φρενών:

«Είχε πέσει από τα σύννεφα. Δηλαδή, αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον;», είπε και τόνισε ότι «η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή και δεν ντρέπομαι να το πω ότι είχε δώσει τα πάντα σε αυτόν τον άνθρωπο. Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο; Μήπως ο κύριος αυτός να μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του; Πένθησε μόνο μια μέρα την Μαλένα», για να καταλήξει η μητέρας της 33χρονης υποστηρίζοντας ότι «το ποιος πένθησε, η Πάτρα το ξέρει. Ενοχλήθηκα γιατί τα στοιχεία που έδινε στην κ. Νικολούλη ήταν εντελώς διαφορετικά από την απολογία του», είπε, ενώ όταν δημοσιογράφος την ρώτησε αν συμβούλεψε την κόρη της να μιλήσει με ειλικρίνεια για ότι έχει συμβεί είπε: «Η κόρη μου δεν έχει να πει κάτι άλλο».

Στο μεταξύ, η οικογένεια αλλά και οι συνήγοροι της Πισπιρίγκου διαψεύδουν ότι η Ρούλα τον είχε απατήσει στην διάρκεια της σχέσης τους. Μόνο όταν είχαν χωρίσει, συνέβη κάτι με άλλον άνδρα, λένε οι δικηγόροι στο pelop.gr! Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τους είχε πει με κατηγορηματικό τρόπο, πως όντως είχε πει στον Δασκαλάκη ότι διατηρεί άλλη σχέση, αλλά μόνο και μόνο για να τον κάνει να ζηλέψει και να τον επαναφέρει στην συζυγική στέγη, αφού εκείνος όπως η ίδια λέει… την είχε απατήσει πολλές φορές και με πάμπολλες γυναίκες.

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη επισκέφθηκαν το Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο. Αφησαν λουλούδια στον τάφο της Ιριδας και της Μαλένας. Στο μεταξύ αποκαλύφθηκε πως συγγενής του Μάνου, και δη η μητέρα του, ήταν εκείνη που είχε τηλεφωνήσει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και είχε καταγγείλει άσχημη συμπεριφορά στην Τζωρτζίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως η μητέρα του 30χρονου παρατηρούσε μελανιές στο παιδάκι, στα χεράκια του και στα πλευρά του. «Το είχε πει με κάποιο τρόπο στον Μάνο κι επειδή αυτή τον χειραγωγούσε, τον έφερνε στα μέτρα της, τον είχαν γυρίσει εντελώς ενάντια στην μάνα και στον πατέρα του. Δεν δεχόταν κουβέντα για την Ρούλα! Μία φορά που ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πάει την Τζωρτζίνα ενώ ήταν τετραπληγική στην μητέρα του να την δει, το κοριτσάκι δεν ήθελε μετά να φύγει από την γιαγιά του», δηλώνει φίλος της οικογένειας Δασκαλάκη.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις