«Αυτό το χαμόγελο δε θα σβήσει ποτέ μικρέ μου αδερφέ» - Ο αποχαιρετισμός της αδελφής του Μανώλη Μπεζιρτζόγλου
«Αυτό το χαμόγελο δε θα σβήσει ποτέ μικρέ μου αδερφέ» - Ο αποχαιρετισμός της αδελφής του Μανώλη Μπεζιρτζόγλου

«Αυτό το χαμόγελο δε θα σβήσει ποτέ μικρέ μου αδερφέ» – Ο αποχαιρετισμός της αδελφής του Μανώλη Μπεζιρτζόγλου

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Ηράκλειο από το χαμό του μόλις 31 ετών Μανώλη Μπεζιρτζόγλου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή χθες το βράδυ σε τροχαίο δυστήχημα στην στην παραλιακή λεωφόρο, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και χτύπησε σε φοίνικα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ζωή του τερματίστηκε τόσο απότομα, τόσο γρήγορα, χωρίς να μπορέσει να τον αποχαιρετίσει κανείς.

Η αδελφή του Βικτώρια Ασσαριωτάκη Μυλωνογιάννη τον αποχαιρέτησε με ανάρτησή της στο Facebook, ενώ τα συλλυπητήρια μηνύματα στην οικογενεία του είναι δεκάδες.

«Αυτό το χαμόγελο δε θα σβήσει ποτέ μικρέ μου αδερφέ …πότε…γιατί θα είσαι πάντα κοντά μας ,στη καρδιά ,στη σκέψη μας ,στις κουβέντες μας…Δε μπόρεσα να σε προστατέψω όπως σου έλεγα, δεν μας άκουσες , αλλά σε συγχωρώ γιατί είσαι κομμάτι της καρδιάς και της ζωής μας. Δε με περίμενες όμως ρε Μάνο κι εγώ λαχταρουσα να ξανά βρεθούμε οι τρεις μας . Μια γροθιά όπως ειμασταν πάντα αγαπημένε μου. Μόνο μια χάρη ,από εκεί ψηλά δίνε κουράγιο στη μάνα μας. Σε αγαπώ λατρεμένε μου. Καλό ταξίδι στο φως γιατί μόνο αυτό σου αξίζει ψυχή μου.»

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις