Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 46χρονο Γιώργο

Στην τελευταία του κατοικία αναμένεται να οδηγήσουν σήμερα η οικογένειά του, οι οικείοι του αλλά και οι γνωστοί του τον άτυχο 46χρονο Γιώργο Ζ. , ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χθες το μεσημέρι μετά από εργατικό δυστύχημα που συνέβη σε ξενοδοχείο στη Σταλίδα.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 14.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, ενώ η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στο ναό από τις 14.00.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 46χρονος πατέρας δύο παιδιών τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι, πέφτοντας από ύψος 5 μέτρων, στην προσπάθειά του να τοποθετήσει σκαλωσιά στο σημείο του δυστυχήματος σε ξενοδοχείο στη Σταλίδα.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του ΕΚΑΒ και του ΠΑΓΝΗ, όπου μεταφέρθηκε σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση έχασε την μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας και του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, προκειμένου κάνουν αυτοψία και να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίος ο 46χρονος έχασε την ζωή του.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις