Νέες συνδέσεις προς Ηράκλειο με Wizz Air και Air Astana
Νέες συνδέσεις προς Ηράκλειο με Wizz Air και Air Astana

Νέες συνδέσεις προς Ηράκλειο με Wizz Air και Air Astana

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Πτήσεις προς το Ηράκλειο και την Κέρκυρα περιλαμβάνει το πρόγραμμα πτήσεων της Wizz Air από τη νέα βάση της στο αεροδρόμιο του Κάρντιφ.

Ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους θα εξυπηρετεί επίσης το Αλικάντε, το Φάρο, την Πάλμα, τη Λάρνακα, το Λανζαρότε και την Τενερίφη. Το Νοέμβριο θα προστεθεί πτήση και προς το Σαρμ Ελ Σέιχ στην Αίγυπτο.

Η επέκταση στην Ουαλία, που καθυστέρησε λόγω της πανδημίας , αυξάνει την ετήσια χωρητικότητα στο αεροδρόμιο του Κάρντιφ κατά περισσότερες από 330.000 θέσεις και δημιουργεί 40 άμεσες θέσεις εργασίας.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Wizz Air UK, Marion Geoffroy, δήλωσε ότι οι πτήσεις θα γίνονται με αεροσκάφος Airbus, τα φτερά του οποίου κατασκευάζονται στην Ουαλία, δίνοντας σημαντική ώθηση στην οικονομία της Ουαλίας και δημιουργώντας θέσεις εργασίας.

Air Astana: Νέες συνδέσεις με Ηράκλειο από δύο αεροδρόμια του Καζακστάν

Aπό την 1η Ιουνίου 2022, η αεροπορική εταιρία Air Astana με έδρα το Αλμάτι του Καζακστάν, θα πετά non-stop από τους δύο κόμβους της Νουρ-Σουλτάν και Αλμάτι προς το Ηράκλειο.

Όλες οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με την τελευταία γενιά αεροσκαφών Airbus A321LR, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (αναχώρηση από το Νουρ-Σουλτάν) και Τρίτη και Πέμπτη (αναχώρηση από το Αλμάτι), όπως αναφέρει το tornosnews.gr.

Ο αερομεταφορέας εξετάζει δε και την προσθήκη επιπλέον συχνοτήτων προς το Ηράκλειο.

Η αεροπορική εταιρία ενημερώνει τους επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα ότι χρειάζεται να παρουσιάζουν αρνητικό τεστ PCR που θα πρέπει να έχει γίνει έως 72 πριν την άφιξη, ή αρνητικό rapid τεστ έως 24 ώρες πριν την άφιξη. Τα παιδιά κάτω από την ηλικία των 5 και οι πλήρως εμβολιασμένοι επιβάτες εξαιρούνται του κανονισμού. Η Air Astana ενημερώνει ακόμη ότι οι τοπικές αρχές στην Ελλάδα διεξάγουν τυχαία τεστ με την είσοδο στη χώρα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Τουρισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις