Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε έγγαμος και χήρος στο δικαστήριο – Διακόπη η δίκη για 12 Απριλίου

Ξεκίνησε για να… διακόψει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ζήτησε ολιγοήμερη διακοπή της διαδικασίας λόγω κωλύματος, αίτημα που έγινε δεκτό και έτσι η δίκη θα συνεχιστεί στις 12 Απριλίου.

Ο 33χρονος πιλότος οδηγήθηκε λίγο μετά τις εννέα το πρωί στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Έδωσε τα στοιχεία του, δήλωσε «έγγαμος και χήρος», άκουσε το κατηγορητήριο με προσήλωση κοιτάζοντας διαρκώς την εισαγγελέα.

Δεν πήγαν στο δικαστήριο οι γονείς της Κάρολαϊν

Η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονη Κάρολαϊν δε βρέθηκαν στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. «Ο κ. Κράουτς έχει κινητά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της», ανέφερε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας. Το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παραστεί ως πολιτική αγωγή για το θάνατο του σκυλιού της οικογένειας, όπως αναφέρει το iefimerida.gr.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και τις τρεις γυναίκες δικαστές συμπλήρωσαν στην έδρα τέσσερεις ένορκοι, δυο άνδρες και δυο γυναίκες.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις