Παππούς-σάτυρος έδειχνε άσεμνες φωτογραφίες σε ανήλικη, κάνοντάς της ανάλογες προτάσεις

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Προσέγγισε την μαθήτρια, ενώ περίμενε σε μία στάση λεωφορείου – Αστυνομικοί εντόπισαν τον 83χρονο την επόμενη μέρα στην ίδια στάση και τον συνέλαβαν

Σοκ έπαθε μια ανήλικη μαθήτρια που περίμενε το λεωφορείο σε μια στάση στην πόλη της Κέρκυρας για να επιστρέψει στο σπίτι της, όταν την πλησίασε ένας ηλικιωμένος και την παρενόχλησε δείχνοντάς της μια άσεμνη φωτογραφία και κάνοντάς της ανάλογου είδους προτάσεις!

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη και, μόλις η 15χρονη έφτασε στο σπίτι της, ενημέρωσε τους γονείς της, μαζί με τους οποίους πήγε την επόμενη ημέρα στην Ασφάλεια και υπέβαλαν καταγγελία. Μάλιστα, το κορίτσι έδωσε λεπτομερή περιγραφή του ηλικιωμένου σάτυρου και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις, σύμφωνα με το protothema.gr.

Μέσα σε λίγη ώρα, εντόπισαν τον 83χρονο στην ίδια στάση λεωφορείου, όπου προφανώς περίμενε αναζητώντας νέο θύμα για τις αρρωστημένες ορέξεις του, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά: Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στον Πλατανιά στο νότιο Πήλιο

Περισσότερες Ειδήσεις