Στο έλεος των νοτιάδων η Κρήτη!

Οι θυελλώδης άνεμοι που πνέουν από το πρωί την Κρήτη, έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα, με τους ισχυρούς νοτιάδες να παίρνουν τα… πάντα!

Σε συνδυασμό και τις υψηλές θερμοκρασίες, ο Απρίλιος δεν ξεκίνησε και με την καλύτερη διάθεση στο νησί, ενώ αρκετά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί.

Στο Ρέθυμνο σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά στο Μελιδόνι Μυλοποτάμου, ενώ και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης, κλαδιά βρίσκονται καταμεσής των δρόμων.

Παράλληλα, το πρωί άγιο είχε ένας οδηγός στο Ηράκλειο, όταν την ώρα που κινούνταν με το αυτοκίνητό του στο δρόμο μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού ένα δένδρο έπεσε ελάχιστα μέτρα μακρυά από το όχημά του!

Στο έλεος των νοτιάδων η Κρήτη!

Όμως τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ, καθώς διαφημιστική πινακίδα στην Πλατεία Ελευθερίας, βρισκόταν για αρκετή ώρα στον αέρα, με τις υπηρεσίες του Δήμου ευτυχώς να προλαβαίνουν τα χειρότερα πριν να είναι αργά.

Μεγάλα προβλήματα έχουν δημιουργήσει οι άνεμοι και στα Χανιά, καθώς στον Αποκόρωνα έπεσαν δέντρα.

Σύμφωνα με το parakritika.gr, μικρές ζημιές προκάλεσαν οι πτώσεις δένδρων λόγω των ισχυρών νοτιάδων. Στην περιοχή του Βάμου, ορισμένα από τα μεγάλα σε ύψος δένδρα που υπάρχουν δεν άντεξαν τον δυνατό αέρα και έσπασαν.

Στο σημείο έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση, ενώ οι όποιες “συνέπειες” από την πτώση του δένδρου περιορίστηκαν στον προαύλιο χώρο.

Στο έλεος των νοτιάδων η Κρήτη!

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Καιρός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις