Δημόσια διαβούλευση για την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς που διεξάγεται κάθε Παρασκευή στην οδό Λεβήνου

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Διαβούλευση για την μετακίνηση της λαϊκής αγοράςπου διεξάγεται στην οδό Λεβήνου

Η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής του Δήμου Ηρακλείου, συνεδρίασε την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 και αποφάσισε ομόφωνα να θέσει σε δημόσια διαβούλευση για τριάντα (30) ημέρες την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς που διεξάγεται κάθε Παρασκευή, στην 4η Δημοτική Κοινότητα, από την οδό Λεβήνου, στις οδούς που περιγράφονται στην αρ. 02/2022 σε ορθή επανάληψη απόφαση της 4ης Δημοτικής Κοινότητας και συγκεκριμένα στις νέες προτεινόμενες θέσεις εγκατάστασης της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης, κατά σειρά μετακίνησης κατά έτος και εναλλάξ με την 3η Κοινότητα και ξεκινώντας από την 4η Κοινότητα:
οδός Πετρακογιώργη.

από αρ. 02 έως 60 & από αρ. 01 (20 μέτρα περίπου πριν τον αρ. 01 δηλαδή από την συμβολή των οδών Παπανδρέου και Πετρακογιώργη) έως αρ. 59.
-εκτός από αρ.01 (θέση ΑΜΕΑ), αρ. 15 (θέση ΑΜΕΑ Μικροβιολογικό Εργαστήριο), αρ. 23 (θέση ΑΜΕΑ) και αρ. 42 (θέση ΑΜΕΑ Φαρμακείο).
-εκτός από αρ. 3 (Πάρκινγκ), αρ. 7 (Πυλωτή), αρ. 24 (Πάρκινγκ), αρ. 22 (Πυλωτή), αρ. 34 (Πάρκινγκ), αρ.47 (Πυλωτή) και αρ. 58 (Πάρκινγκ).
οδός Κωνσταντίνου Καραμανλή, Λάμπρου Κατσώνη & Μιχάλη Γαλενιανού.
-Οδός Κωνσταντίνου Καραμανλή
Από την οδό Παπαγιάννη Σκουλά έως και την οδό Δαμασκηνού.
-Οδός Λάμπρου Κατσώνη
Από την οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή έως την οδό Ανδρέα Παπανδρέου.
-Οδός Μιχάλη Γαλενιανού

Από την οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή έως την οδό Ανδρέα Παπανδρέου.
με τις προϋποθέσεις να τηρηθούν οι δεσμεύσεις για:
Αυστηρή, ετήσια εναλλαγή των τοποθεσιών και τήρηση της κυκλικότητας με αρχή την πρώτη πρόταση της 4ης Κοινότητας, αρχής γενομένης, από την ημερομηνία της εκτελεστής απόφασης. Εν συνεχεία και μετά το πέρας του ετήσιου χρονικού διαστήματος θα επιστρέψει στα όρια της 3ης κοινότητας. Θα λειτουργεί εν ολίγης με αυτό τον τρόπο εναλλάξ ανά έτος μία στην 4η Κοινότητα μία στην 3η Κοινότητα.
Αυστηρή τήρηση του κανονισμού αναφορικά με τον αριθμό των θέσεων που καταλαμβάνουν οι έμποροι, στη λαϊκή αγορά.
Η μόνη δυνατότητα για ακριβή επαναπροσδιορισμό μιας θέσης (οδού) θα σχετίζεται μόνο με την ύπαρξη επίσημα αναγνωρισμένων ΑΜΕΑ.

Μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής, θα συζητήσει το θέμα και τις τυχόν παρατηρήσεις και απόψεις που θα κατατεθούν και θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη λήψη σχετικής απόφασης.
Για παρατηρήσεις Βαγγέλης Ψυκάκος 2813 409429 psykakos-v@heraklion.gr

Εδώ το πρακτικό της απόφασης: https://www.heraklion.gr/municipality/deliberation/diavoyleysh-laikhs-4hs-koinothtas-31032022.html

 

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις