Στην Κρήτη αύριο ο Χρ. Τριαντόπουλος - Θα επισκεφτεί το Αρκαλοχώρι
Στην Κρήτη αύριο ο Χρ. Τριαντόπουλος - Θα επισκεφτεί το Αρκαλοχώρι

Στην Κρήτη αύριο ο Χρ. Τριαντόπουλος – Θα επισκεφτεί το Αρκαλοχώρι

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Στην Κρήτη αναμένεται αύριο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος, με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.

Ο κ. Τριαντόπουλος πραγματοποιηθεί αυτή την επίσκεψη προκειμένου να συζητήσει με τις αρμόδιες τοπικές αρχές και φορείς θέματα που αφορούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα arogi.gv.gr, όπου οι σειμόπληκτοι υποβάλουν από χθες τις αιτήσεις τους, όπως είναι η καταβολή των χρημάτων, καθώς  και θέματα που αφορούν και σε άλλους Δήμους.

Μάλιστα, αναμένεται να συνοδεύεται από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, και από το Γενικό Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθ. Μπακογιάννη, για να συζητηθεί και το θέμα της ανοικοδόμησης του Αρκαλοχωρίου.

Ο κ. Τριαντόπουλος και η αντιπροσωπεία αναμένονται στο επιχειρησιακό κέντρο περίπου στις 12.30 το μεσημέρι.

Δωρεάν καύσιμα και laptop

Αύριο αναμένεται στην περιοχή αντιπροσωπεία της ΕΚΟ για να παραδώσει δωρεάν καύσιμα τόσο στον Ερυθρό Σταυρό όσο και στη Μητρόπολη, που έχουν αναλάβει την προετοιμασία και παράδοση καθημερινά των συσσιτίων.

Επιπλέον, θα παραδοθούν στους σεισμόπληκτους laptop, χορηγία φίλων του αθλητισμού, προκειμένου να προχωρήσουν με ταχύτερους ρυθμούς οι αίτησεις στην πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις