Ορφέας Αυγουστίδης: «Είμαι παράφορα ερωτευμένος με τη σύντροφό μου, Γεωργία» (vids)

Όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης για τον ρόλο του «Αστέρη» στον «Σασμό», τη συνεργασία με τη μητέρα του και τις εξελίξεις στη σειρά του Alpha. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως με τη σύντροφό του έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης πριν από τον ερχομό του παιδιού τους. Ο Ορφέας Αυγουστίδης μάλιστα δήλωσε «παράφορα ερωτευμένος» με τη σύντροφό του, Γεωργία.

H Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τον Ορφέα Αυγουστίδη στο Θέατρο Βασιλάκου όπου παίζει στην παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ».

«Ο μονόλογος έχει δυσκολίες. Πηγαίνεις σε έναν θέατρο και δεν έχεις κανέναν συνάδελφο. Είσαι μόνος σου και είναι δύσκολη αυτή η μοναξιά. Η επιτυχία του “σασμού” βοηθάει στο θέατρο, αλλά αν μια παράσταση είναι να μην πάει και 80% να κάνει η σειρά, δεν θα έχει επιτυχία», ανέφερε αρχικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Στην ερώτηση αν υπάρχει ακόμη και σήμερα «σκοταδισμός» ανέφερε: «Υπάρχει όταν επιτρέπεται στα μέσα, όχι μόνο τα τηλεοπτικά, αλλά και τα social media επιτρέπουν στον κόσμο να εκφράζεται με βιαιότητα. Και οι ίδιοι λένε στον εαυτό μας ότι έχουμε αυτήν τη δυνατότητα επειδή μπορούμε να εκφραζόμαστε όπως θέλουμε. Αυτό είναι πολύ σκοτεινό και δυσοίωνο».

Οι καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και το bullying

Για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και το #Metoo είπε: «Φυσικά και δεν συμφωνώ με τους βιασμούς. Έχω συνεργαστεί με κάποιους από αυτούς. Αυτός ο διασυρμός επώνυμων είναι γοητευτικός και διεγερτικός για το κοινό, του άρεσε να διαλύεται ένας αστέρας».

Στη συνέχεια, ο Ορφέας Αυγουστίδης αναφέρει: «Δεν έχω δεχτεί ποτέ bullying από ανθρώπους με εξουσία. Έχω αντιμετωπίσει όμως bullying από συνάδελφο. Έχω βρεθεί πολύ νωρίς στο ξεκίνημά μου, πριν να τελειώσω τη σχολή. Μου έλεγε “έλα τώρα εμείς ήμαστε ίσοι;”. 28 χρονών εκείνος εγώ πολύ πιο μικρός».

Ο ρόλος του «Αστέρη» στον «Σασμό»

Αναφερόμενος στον «Σασμό» και τον ρόλο του Αστέρη είπε: «Ο Αστέρης δεν θέλει να πει την αλήθεια για τον Πετρή. Έχει πάρει μια απόφαση γιατί έχει πολλές ενοχές και θέλει να ξορκίσει αυτό το κακό και να μείνει πιστός στην αγάπη του. Υπάρχει κάτι μέσα του που θα ανακουφιστεί αν πει την αλήθεια.

Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωση του Αστέρη γιατί θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγκρουση μέσα της. H Αργυρώ και ο Αστέρης με κάποιον τρόπο θα είναι μαζί. Αλλά δεν ξέρω τι θα πει “μαζί”. Ό,τι και να συμβεί, ακόμα και ένα όχι τόσο happy end, εγώ πιστεύω ότι κάποια ένωση θα έχουν», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλά για τη σύντροφό του, Γεωργία

Τέλος, για την προσωπική του ζωή δήλωσε ότι περνά πολλές ώρες με τον γιο του και του αρέσει να κάνουν πράγματα μαζί. Με τον ίδιο τρόπο προσπαθεί και με τη σύντροφό του να κρατά τις ισορροπίες. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα ανέφερε ότι ακόμη δεν έχει κάνει θρησκευτικό γάμο με τη σύντροφό του, αλλά σύμφωνο συμβίωσης.

«Νιώθω παράφορα ερωτευμένος με τη Γεωργία. Αυτό το πλάσμα έχει έρθει και έχει φωτίσει τη ζωή μου», εξομολογήθηκε.

Πηγή: okmag.gr

Περισσότερες Ειδήσεις