Σασμός spoiler: Ο Αστέρης απαρνείται τη μητέρα του – Η νέα ζωή της Αργυρώς

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ραγδαίες εξελίξεις  στη σειρά του Alpha “Σασμός” οι  οποίες θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές .

Ο Αστέρης μαθαίνει ότι η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη και τα βάζει με την μάνα του, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται στα Γιάννενα και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την καινούργια της ζωή.

Δευτέρα 14/03: Η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της! Η Αργυρώ και η Μαρίνα ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα και η Καλλιόπη είναι ικανοποιημένη από αυτήν την εξέλιξη. Ωστόσο, το χωριό αρχίζει να μιλάει για τον εκφοβισμό των Σταματάκηδων στις δύο γυναίκες και επικρατεί ένταση. Η Θοδώρα φοβάται μήπως χάσει το παιδί της επειδή τιμωρείται γι’ αυτά που έχει κάνει. Προτού φύγει από την Κρήτη, η Μαρίνα συναντά την Καλλιόπη και προμηνύεται λογομαχία. Η Αργυρώ και η Μαρίνα φτάνουν στα Ιωάννινα και προσπαθούν να θέσουν τις βάσεις για μια καινούργια αρχή στη ζωή τους. Ο Αντώνης οργανώνει με τον Γεράσιμο το σχέδιο προσέγγισης του Καραπάνου. Η Στέλλα και ο Μαθιός αναζητούν απεγνωσμένα τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει τον Αστέρη. Ο Αστέρης έρχεται πιο κοντά με τον Καραπάνο στη φυλακή. Στο χωριό, η γιαγιά Ειρήνη αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπον την Καλλιόπη.

Τρίτη 15/03: Ο Αστέρης μαθαίνει πως η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη και τα βάζει με τη μητέρα του. Οι πρώτες μέρες της καινούργιας τους ζωής βρίσκουν τη Μαρίνα και την Αργυρώ να ψάχνουν τα πατήματά τους. Οσο ο Μαθιός ψάχνει να βρει τη γυναίκα που κρατά στο χέρι της τη σωτηρία του Αστέρη, εκείνος καλεί την Καλλιόπη για μια συνάντηση που θα δώσει οριστικό τέλος στην κυριαρχία της πάνω του. Ο Γεράσιμος, από την άλλη, συναντά για πρώτη φορά τον Καραπάνο. Καθώς η πόρτα της φυλακής κλείνει οι δύο άντρες βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλον.

Τετάρτη 16/03: Η γνωριμία της Αργυρώς με τον Σταύρο είναι επεισοδιακή, καθώς εκείνος τη βοηθάει στις ερημιές. Μια σχέση εμπιστοσύνης γεννιέται στα Ιωάννινα. Η Καλλιόπη δεν μπορεί να χωνέψει ότι την απαρνήθηκε ο γιος της. Ο αδελφός του Σταύρου, Βαγγέλης, μπλέκει άσχημα, ενώ η Μαρίνα γνωρίζει τη Δέσποινα. Μια φιλία δημιουργείται μεταξύ των δύο χαροκαμένων γυναικών. Η Θοδώρα λέει στην Αννα ότι η φίλη του Μανόλη, η Κλαίρη, είναι τυφλή. Πώς θα το πάρει ο Παντελής όταν το μάθει; Ο Μαθιός προσπαθεί να βρει τα ίχνη της Σεμίνας για να μαζέψει στοιχεία για την αθώωση του αδελφού του.

Πέμπτη 17/03: Ο Μαθιός εμφανίζεται μπροστά στην Αργυρώ και της ζητά τη βοήθειά της για να εντοπίσει τη Σεμίνα. Θα καταφέρει να μαλακώσει την οργή της; Ο Γεράσιμος, συγκεντρώνοντας στοιχεία για την απόδραση του Αμερικανού, θα προβεί σε μία απίθανη ανακάλυψη. Ηρθε η ώρα να αποκαλυφθεί το «καρφί» της Αστυνομίας; Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους; Η Ασπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου.

 

Περισσότερες Ειδήσεις