Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους στους δρόμους της Κρήτης μέσα σε 24 ώρες
Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους στους δρόμους της Κρήτης μέσα σε 24 ώρες

Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους στους δρόμους της Κρήτης μέσα σε 24 ώρες

Βαρύς ο «φόρος αίματος»

Δεν έχει τέλος η θυσία στην άσφαλτο της Κρήτης, καθώς μόνο μέσα σε ένα 24ωρο το νησί θρηνεί για τέσσερις νεκρούς.

Μόλις χθες το πρωί ο 58χρονος Mανώλης Κυριακάκης και η 50χρονη συζυγός του Ευγενία Φανουράκη έχασαν τη ζωή τους σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου – Πύργου, το ύψος του κόμβου των Αρμανωγείων.

Ωστόσο, λίγο πριν τις 10.00 χθες το βράδυ ένα ακόμη σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα κατεγράφη στους δρόμους της Κρήτης, μεγαλώνοντας τη μακάβρια των νεκρών, καθώς δύο άτομα άφησαν την τελευταία τους πνοή στη άσφαλτο και τραυματίστηκαν πέντε.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου στον δρόμο προς Σκαλάνι, όταν για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί συγκρούστηκαν.

Στο ένα όχημα επέβαιναν πέντε άτομα, οι δύο αλλοδαποί που έχασαν τη ζωή τους, καθώς και τρία ακόμη άτομα, ανάμεσά τους και ένα ανήλικο παιδί, ενώ στο δεύτερο όχημα επέβαιναν ένας 45χρονος άνδρας με την κόρη του. Και οι πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στο σημείο επιχείρησαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 8 πυροσβέστες και η Τροχαία Ηρακλείου, καθώς και έξι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τροχαίο με τραυματισμό και στα Χανιά 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι σημειώθηκε τροχαιο ατύχημα αυτή τη φορά στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος των Βρυσών.

Το τροχαίο συνέβη όταν ο αυτοκίνητο που οδηγούσε μία κοπέλα βγήκε από την πορεία του με αποτέλεσμα να καταλήξει σε ένα χωράφι όπου και ανετράπη.

Η οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητο, ενώ στο σημείο έσπευσε η Τροχαία ΒΟΑΚ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό της κοπέλας και ασθενοφόρο.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις