Ημερίδα για το ΒJJ SIX BLADES
Ημερίδα για το ΒJJ SIX BLADES

Ημερίδα για το ΒJJ SIX BLADES

Από την Περιφέρεια Κρήτης και τον αθλητικό σύλλογο ΛΑΒΡΥΣ

Ο  αθλητικός σύλλογος ΛΑΒΡΥΣ, μέλος της διεθνούς οργάνωσης SIX BLADES JIU JITSU με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει  ημερίδα με τίτλο «ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ- μαθήματα αξιών για μικρούς και μεγάλους». Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα επεξηγηθεί πως το άθλημα ΒJJ SIX BLADES  καλλιεργεί στα παιδιά  6 βασικές αξίες: Σεβασμός, οικογένεια, αυτοπειθαρχία, τιμή – αξιοπρέπεια, αφοσίωση & θετική εστίαση. Προσκεκλημένοι της εκδήλωσης θα είναι εκπαιδευτικοί από την ομάδα του naiboro.gr η οποία δημιουργήθηκε από τον Στέφανο Ξενάκη, συγγραφέα, αφοσιωμένο στην προσωπική αυτοβελτίωση.

Την εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  11 Μαρτίου 2022 στις 18:00, στο συνεδριακό του Ibis Hotels στο Ηράκλειο Κρήτης, θα παρουσιάσει ο Στέφανος Ξενάκης και η είσοδος θα είναι δωρεάν. Οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω covid κι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο irenegonianaki@gmail.com με όνομα, τηλέφωνο κι αριθμό ατόμων. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Εναλλακτικά μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και live stream στο You Tube κανάλι: Events in Crete.

Ημερίδα για το ΒJJ SIX BLADES

Στόχος της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής και αθλητικής κοινότητας, καθώς και των γονέων σε αυτό το ζήτημα κι η παρακίνηση ώστε να μπουν όλοι στη δράση!

Το naiboro.gr είναι μια πρωτοβουλία η οποία παρέχει σε εκπαιδευτικούς και γονείς   δωρεάν υλικό, πρακτικές, οπτικοακουστικά μέσα κι άλλα εργαλεία, τα οποία προάγουν στα παιδιά πρωτοβάθμιας και προσχολικής ηλικίας αξίες όπως η αυτοεκτίμηση, η στοχοθεσία, η εξέλιξη κι άλλες ταυτόσημες αξίες με τις δικές μας.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις