Realtors Kreta
Realtors Kreta

Συμβουλές από τη Μαρία Γωνιανάκη: "Πως θα επιλέξεις το άρωμα που σου ταιριάζει"

Η επιλογή αρώματος δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού μπορεί να μας αρέσουν πολλά, όμως αυτό δε σημαίνει απόλυτα ότι μας ταιριάζουν κιόλας. Ο πιο απλός τρόπος για να βρούμε το άρωμα που μας ταιριάζει είναι να το δοκιμάσουμε. Όταν δοκιμάζουμε ένα άρωμα πρέπει να το αφήσουμε δέκα λεπτά ώστε να εναρμονιστεί με την επιδερμίδα μας.

Δεν επιτρέπεται να δοκιμάζουμε περισσότερα από τρία αρώματα κάθε φορά αφού η όσφρηση μας από ένα σημείο και μετά δε λειτουργεί σωστά. Τα αρώματα είναι πιο δυνατά σε σημεία του σώματος που η κυκλοφορία του αίματος είναι πιο έντονη, όπως πίσω από τα αφτιά, στο λαιμό, στο στήθος και στο εσωτερικό των καρπών, όπως και πίσω από τα γόνατα.

Το άρωμα έχει 3 βαθμίδες την πρώτη αίσθηση που μας αφήνει, τη μεσαία μετά από λίγο και η βάση είναι αυτή που καταλήγει και μένει. Γι αυτό πρέπει να δίνουμε χρόνο στο άρωμα. Επίσης έχει σημασία το χρώμα και ο τύπος δέρματος μας, όπως και ορμονική μας κατάσταση και σπανιότερα οι καιρικές συνθήκες.

Ένα τελευταίο μυστικό από μένα… Το χρώμα του αρώματος στο μπουκαλάκι του μαρτυρά το ποσό ελαφρύ ή βαρύ είναι. Τα αρώματα που έχουν πιο σκούρο χρώμα κι όχι διαυγές είναι συνήθως τα πιο έντονα.

Μαρία Γωνιανάκη
Σύμβουλος αισθητικής

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Συμβουλές Ομορφιάς - Τελευταία Νέα

Νέα χρονιά…

Περισσότερες Ειδήσεις