Ο Αργύρης Πανταζάρας μπήκε στο «Σασμό» και έκανε χαμό στο twitter
Ο Αργύρης Πανταζάρας μπήκε στο «Σασμό» και έκανε χαμό στο twitter

Ο Αργύρης Πανταζάρας μπήκε στο «Σασμό» και έκανε χαμό στο twitter

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ο Αργύρης Πανταζάρας έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά Σασμός, το βράδυ της Δευτέρας 7 Μαρτίου. Ο γνωστός ηθοποιός σε ρόλο αστυνομικού, καλείται συλλέξει όλες τις πληροφορίες γύρω από τον φόνο του Πετρή.

Η πρώτη του εμφάνιση στον Σασμό έφερε πολύ θετικές αντιδράσεις τόσους στους τηλεθεατές όσο και στους τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι τον αποθέωσαν, όπως αναφέρει το tlife.gr.

 

Ποιος θα είναι ο ρόλος του

Ο Αργύρης Πανταζάρας εισβάλει στη σειρά μέσα από τον ρόλο του αστυνομικού Γεράσιμου Χριστογιάννη, ο οποίος θα αναλάβει νέες υποθέσεις και να βοηθήσει σε ξεκαθαρίσματα υποθέσεων που εκκρεμούν.

Πρόκειται για έναν ρόλο – κλειδί στην εξέλιξη της ιστορίας του Σασμού. Τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας κατά καιρούς, απέναντι σε “σκληρά καρύδια” του υποκόσμου.

Είναι ο άνθρωπος που θα καταφέρει να αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του. Ο Μάκης Χριστογιάννης εισβάλλει στη ζωή του Μαθιού και του Αστέρη προκειμένου να μάθει καθετί γύρω από τον φόνο του Πετρή. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει ότι ο Μαθιός κρύβει πολλά μυστικά.

Προς το παρόν, θα είναι το δεξί χέρι του Φραγκιαδάκη. Όταν όμως, συνταξιοδοτηθεί ο Μάκης Χριστογιάννης θα αναλάβει τη θέση του.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις