Σασμός: H επίσκεψη της Αργυρώς στο νοσοκομείο, παίρνει μια αναπάντεχη τροπή (vid)

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Καταιγιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ALPHA “Σασμός“ που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Η μεγάλη συνάντηση της Αργυρώς και του Αστέρη είναι γεγονός και ο κίνδυνος να ξεφύγουν τα πράγματα μεγάλος. H επίσκεψη της Αργυρώς στο νοσοκομείο, όμως, θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή, όταν θα γίνει αντιληπτή από ένα τρίτο πρόσωπο. Ο Μαθιός συναντάει την Μαρίνα με την παπαδιά και ζητάει να μιλήσει μόνος με τη Μαρίνα.

Την ενημερώνει ότι η Αργυρώ πήγε στον Αστέρη και της ζητάει να κρατήσει την Αργυρώ μακριά από τον Αστέρη. Στέλλα, Μαθιός και Καλλιόπη προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αστέρη όπως μπορούν. Η στιγμή της αποχώρησης του Μύρωνα από το αστυνομικό τμήμα θα φέρει συγκίνηση. Η κρίση του γάμου της Σοφίας και του Τάσου αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια ταράζοντας τα νερά όλης της οικογένειας Καμαριωτάκη.

Η Κλαίρη πλησιάζει σε μια αλήθεια που ξυπνάει τους εφιάλτες του Μανόλη για άλλη μια φορά. Ο Μαθιός μιλάει με τη Βασιλική για τις κινήσεις που έκανε προκειμένου να προστατέψει τον αδερφό του… Δεν είναι όμως μόνος του. Ο Αστέρης επιστρέφει στη φυλακή.

 

Περισσότερες Ειδήσεις