Άγιος Νικόλαος: Στην φυλακή ο θείος για την αποπλάνηση 11χρονης

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 58χρονος στον Άγιο Νικόλαο, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την μόλις 11 χρονών ανιψιά του.

Η απολογία του ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής, ενώ λίγο νωρίτερα κατέθεσε και το 11χρονο κοριτσάκι.

Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, η 11χρονη τόνισε πως από την αρχή του χρόνου ο θείος της έμπαινε στο δωμάτιό της το βράδυ και την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Ο 58χρονος παραδέχθηκε στον ανακριτή ότι χειροδίκησε ενάντια στην 11χρονη, αναφέροντας πως ήθελε να την συνετίσει, ωστόσο αρνήθηκε κατηγορηματικά για ασέλγεια εις βάρος της.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και σε βαθμό πλημμελήματος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η δασκάλα της ανήλικης είδε από το 11χρονο κορίτσι μια απόμακρη στάση. Της μίλησε και τότε ανακάλυψε πως η μικρή είχε μώλωπες σε όλο της το σώμα από τον 58χρονο. Η δασκάλα μίλησε με την διευθύντρια, τράβηξαν φωτογραφίες τους μώλωπες και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον 58χρονο.

Η 11χρονη ήταν μωρό όταν έχασε τον πατέρα της, ενώ η μητέρα της βυθισμένη στον κόσμο των ναρκωτικών, δεν ήταν ποτέ παρούσα. Η γιαγιά από την πλευρά του πατέρα της ήταν πολύ μεγάλη σε ηλικία και δεν μπορούσε να φροντίσει το κοριτσάκι. Η τύχη του, αφέθηκε στον θείο της, αδελφού του πατέρα της, ο οποίος την φρόντιζε.

Παντρεμένος και πολύτεκνος πατέρας ανέλαβε την αναδοχή της ανιψιά του και την μεγάλωνε μαζί με τα δικά του παιδιά. Ωστόσο, χώρισε με την γυναίκα του και έμεινε μόνος μαζί της. Από τότε ξεκίνησε να αναγράφεται η ιστορία της υπόθεσης, με την ανιψιά του να περνάει εφιαλτικές στιγμές κοντά του.

 

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις