Στον εισαγγελέα οι δύο δραπέτες που συνελήφθησαν σήμερα το πρωί

Οι δυο δραπέτες δικάζονται με τη διαδικασία του διαρκούς αυτοφώρου

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα στις 13:30, οι δύο δραπέτες που συνελήφθησαν σήμερα το πρωί σε σπίτι λίγο έξω από τα Χανιά.

Οι δυο δραπέτες δικάζονται με τη διαδικασία του διαρκούς αυτοφώρου. Οι δυο κακοποιοί εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί να κρύβονται σε σπίτι στην περιοχή του Κουμπελί, με τους ένοικους του σπιτιού να απουσιάζουν.

Θυμίζουμε πως την Δεύτερα 7 Φεβρουαρίου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν εκ νέου οι τρεις από τους πέντε δραπέτες του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων, να κινούνται πεζοί, πίσω από το Δημαρχείο Ηρακλείου, ενώ λίγο πριν είχε βρεθεί σταθμευμένο στο κέντρο του Ηρακλείου και το δεύτερο όχημα που είχαν κλέψει από τις Σίσες.

Πρόκειται για τους τρεις Αλβανούς ηλικίας 29, 43 και 32 ετών, με τον πρώτο να έχει καταδικασθεί για διακίνηση ναρκωτικών, τον δεύτερο από το 2016 στις Φυλακές Κορυδαλλού για ληστείες, θανατηφόρα ληστεία, κλοπές και οπλοκατοχή και τον τρίτο για ληστεία και επίσης τρόφιμο των Φυλακών Κορυδαλλού από το 2016.

Οι δυο υπήκοοι Αλβανίας κρίθηκαν ένοχοι για τις κατηγορίες της απόδρασης και της κλοπής, και καταδικάστηκαν σε 34 μήνες φυλάκιση, ενώ ο ένας από τους τρεις καταδικάστηκε σε 42 μήνες, καθώς τον βάρυναν και οι κατηγορίες της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών και της οπλοφορίας. Οι ποινές και των τριών είναι χωρίς αναστολή.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις