Το τελευταίο αντίο στον Χρ. Σαρτζετάκη - Καλυμμένο με ελληνική σημαία το φέρετρο (pics)
Το τελευταίο αντίο στον Χρ. Σαρτζετάκη - Καλυμμένο με ελληνική σημαία το φέρετρο (pics)

Το τελευταίο αντίο στον Χρ. Σαρτζετάκη – Καλυμμένο με ελληνική σημαία το φέρετρο (pics)

To φέρετρο του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι καλυμμένο με ελληνική σημαία

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με τιμές αρχηγού κράτους, «ως ελάχιστο φόρο τιμής για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος», τελέστηκε η κηδεία του πρώην Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Χρήστου Σαρτζετάκη, o οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία 93 ετών.

To φέρετρο του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι καλυμμένο με ελληνική σημαία, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι από τον χώρο της πολιτικής που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

Σύσσωμη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας, ο πρόεδρος της Βουλής, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και του δικαστικού Σώματος, συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι αποχαιρέτησαν τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή του, λόγω των υγειονομικών μέτρων, αλλά και κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του, θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Τους επικήδειους εκφώνησαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Μαρία Γεωργίου και ο καθηγητής Δημοσίου Δικαίου του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Θεόδωρος Παναγόπουλος.

Το τελευταίο αντίο στον Χρ. Σαρτζετάκη - Καλυμμένο με ελληνική σημαία το φέρετρο (pics) Το τελευταίο αντίο στον Χρ. Σαρτζετάκη - Καλυμμένο με ελληνική σημαία το φέρετρο (pics) Το τελευταίο αντίο στον Χρ. Σαρτζετάκη - Καλυμμένο με ελληνική σημαία το φέρετρο (pics) Το τελευταίο αντίο στον Χρ. Σαρτζετάκη - Καλυμμένο με ελληνική σημαία το φέρετρο (pics) Το τελευταίο αντίο στον Χρ. Σαρτζετάκη - Καλυμμένο με ελληνική σημαία το φέρετρο (pics)

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις