Τα ξενοδοχεία του ομίλου Μήτση στο θερινό πρόγραμμα του Vtours
Τα ξενοδοχεία του ομίλου Μήτση στο θερινό πρόγραμμα του Vtours

Τα ξενοδοχεία του ομίλου Μήτση στο θερινό πρόγραμμα του Vtours

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Διευρύνει το θερινό πρόγραμμα ο σπεσιαλίστας δυναμικών πακέτων στη γερμανική αγορά Vtours τόσο σε κοντινούς όσο και μακρινούς προορισμούς. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι η ένταξη δημοφιλών ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και αλυσίδων στο πρόγραμμα, που προσφέρουν ποικιλία δραστηριοτήτων.

Στην Ελλάδα εντάσσει τα ξενοδοχεία τoυ ομίλου Μήτση και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Kalimera Kriti στα Μάλια, όπως αναφέρει το tornosnews.gr.

Στην Τουρκία εντάσσει τα Delphin Hotels, στη Μαγιόρκα τα Zafiro Hotels, στην ιταλική ακτή της Αδριατικής στο Bibione, το Laguna Park Hotel και το Eco Village Resort Hotel Lino delle Fate, στη Φουερτεβεντούρα το Cotillo House στο ψαροχώρι El Cotillo, που διαθέτει δικό του κατάστημα σερφ και καταδύσεων, στην Χουργκάντα το πολυτελές Rixos Premium Magawish Suites & Villas, στο Κανκούν το νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Breathless Cancun Soul Resort & Spa, κ.ά.

Το Vtours έχει καθιερώσει μια ευέλικτη πολιτική κρατήσεων και ακυρώσεων, που διευκολύνει τον πελάτη στις επιλογές του για όποιες συνθήκες επικρατήσουν στους προορισμούς τους θερινούς μήνες.

Η ευέλικτη χρέωση «Fixe 50» συμπεριλαμβάνεται αυτόματα σε όλες τις προσφορές «VTO» του Vtours και ισχύει για έως 15 ημέρες πριν από την αναχώρηση, με 50 ευρώ κατάθεση ανά άτομο για πακέτο διακοπών ή 50 ευρώ ανά κράτηση για αποκλειστικά ξενοδοχειακές κρατήσεις με δωρεάν επιλογή αλλαγής κράτησης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Τουρισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις