Realtors Kreta
Realtors Kreta

Συνελήφθη η 33χρονη που έκαψε ζωντανό τον 68χρονο φίλο της

Συνελήφθη η 33χρονη για τον θάνατο του 68χρονου φίλου της στην Εύβοια. Στις 2 Ιανουαρίου η νεαρή γυναίκα είχε επιτεθεί με οινόπνευμα και φωτιά στον σύντροφό της, ο οποίος κατέληξε το βράδυ της Κυριακής (16/1).

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, σε βάρος της 33χρονης είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Χαλκίδας, ενώ το πρωί της Τρίτης (18.01.2022) θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Η 33χρονη, λόγω του ότι είχε παρουσιαστεί στις 7 Ιανουαρίου στο Τμήμα μετά το πέρας του αυτοφώρου, είχε αφεθεί ελεύθερη μετά την απολογία της.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής (16/1) ο 68χρονος άνδρας άφηνε την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στα βαρύτατα εγκαύματα που του προκάλεσε η 33χρονη.

Η νεαρή γυναίκα, πήγε στο σπίτι του θύματος, το απόγευμα της 2ας Ιανουαρίου 2022 και τον έλουσε με οινόπνευμα με σκοπό να τον κάψει ζωντανό. Μάλιστα, αμέσως μετά έφυγε από το σπίτι, παρατώντας τον αβοήθητο.

Εύβοια: «Ναι, πήγα και τον έκαψα…»!

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, έχει απασχολήσει πολλές φορές τις τοπικές αστυνομικές αρχές. Παραδέχθηκε στους αστυνομικούς του ΑΤ Λίμνης ότι όντως πήγε στο σπίτι για να κάψει τον 68χρονο και έφυγε χωρίς να τον βοηθήσει.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από γείτονες το απόγευμα της Πέμπτης (6/1)) και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας. Στη συνέχεια διακομίστηκε, αρχικά, στα επείγοντα του Νοσοκομείου Χαλκίδας, και κατόπιν, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων, στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» της Αθήνας, όπου και κατέληξε την Κυριακή 16 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις