Realtors Kreta
Realtors Kreta

Τζώρτζης Μονογυιός: Νέο βίντεο λίγο πριν από την μοιραία πρόσκρουση της Ferrari

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα νέο βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, στη Βούλα, την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου.

Στις εικόνες από κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας, καταγράφεται η κόκκινη Ferrari που οδηγούσε ο 45χρονος επιχειρηματίας, λίγο πριν πέσει με σφοδρότητα πάνω στα δέντρα στη νησίδα και τυλιχτεί στις φλόγες.

Το υλικό έχει καταγραφεί από κάμερα, που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Βουλιαγμένης και Καραμανλή. Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο κινείται κανονικά στη λωρίδα κυκλοφορίας του, όταν ξαφνικά φαίνεται να εκτρέπεται της πορείας του.

Σύμφωνα με το mega, που μετέδωσε τις σχετικές εικόνες, η Ferrari δεν καταγράφεται να κάνει “κόντρα” με κάποιο άλλο όχημα, ενώ δεν παρεμβάλλεται κάτι, είτε άλλο αυτοκίνητο, είτε κάποιος πεζός είτε ζώο, που θα δικαιολογούσε έναν απότομο ελιγμό του οδηγού του supercar. Το αυτοκίνητο πηγαίνει κανονικά στην πορεία του και ξαφνικά παρεκκλίνει, ενώ έπειτα από 70 μέτρα πέφτει πάνω στους ευκάλυπτους. Δευτερόλεπτα μετά, το όχημα τυλίγεται στις φλόγες.

Ο 45χρονος οδηγός της Ferrari βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται μέχρι και αυτή την ώρα.

Οι νέες εικόνες που μεταδόθηκαν ενισχύουν το μυστήριο για την αιτία του τροχαίου δυστυχήματος. Για ποιο λόγο, δηλαδή, ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τον έλεγχο του supercar. Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η έρευνα του πραγματογνώμονα αλλά και η μαρτυρία της συζύγου του, που ήταν η συνοδηγός της μοιραίας Ferrari.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε το Mega:

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις