Λουκουμάδες Σάμου με σαμιώτικο μέλι

Υλικά για 30 τεμάχια Για το σιρόπι: 50 ml γλυκό μοσχάτο κρασί Σάμου 250 γρ. μέλι Σάμου από πορτοκάλια Για τους λουκουμάδες: 250 ml νερό, σε θερμοκρασία δωματίου 30 ml σούμα ή τσίπουρο 9 γρ. ξηρή μαγιά 1 κ.σ. μέλι Σάμου από πορτοκάλια 1/4 κ.γ. ανθός αλατιού 220 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 40 γρ. κορν φλάουρ ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα Για το σερβίρισμα: κανέλα καρύδια χοντροσπασμένα ξύσμα από πορτοκάλι μέλι Σάμου από πορτοκάλια

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Μαγειρική - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις