Κρήτη: Στη διάθεση από την Κυριακή και το εμβόλιο Moderna
Κρήτη: Στη διάθεση από την Κυριακή και το εμβόλιο Moderna

Κρήτη: Στη διάθεση από την Κυριακή και το εμβόλιο Moderna

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Πολύς ήταν ο κόσμος που ρωτούσε γιατί μέχρι τώρα στην Κρήτη δεν γίνονται εμβολιασμοί με το σκεύασμα της Moderna, και να που ήρθε επιτέλους.

Όπως ανακοίνωσε σε ανάρτηση του στο Facebook, ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Δημήτρης Αγαπίου, από την ερχόμενη Κυριακή θα μπορούν όσοι θέλουν να κλείνουν ραντεβού για εμβόλιο με το σκεύασμα της Moderna για το οποίο θα λειτουργήσουν νέες εμβολιαστικές γραμμές στα νοσοκομεία.

Όπως αναφέρει ο κ.Αγαπίου:

Περισσότερες εμβολιαστικές γραμμές στη Κρήτη.
Με το εμβόλιο της Moderna πλέον, από την ερχόμενη Κυριακή 9/1 .
Οι συμπολίτες μας θα μπορούν να προγραμματίζουν ραντεβού με το εμβόλιο της Moderna, σε πρώτη φάση, κάθε Κυριακή σε Νοσοκομεία της Κρήτης από την Κυριακή 9 Ιανουαρίου και για τις Κυριακές 16/1, 23/1 και 30/1.
Οι εμβολιασμοί θα γίνονται στο Γ.Ν. Χανίων, στο Γ.Ν.Ρεθύμνου, Στο ΠΑΓΝΗ και στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, τις Κυριακές του Ιανουαρίου.
Στο Κέντρο Υγείας Ηρακλείου όπως και στο Ν.Ν.Κ θα μπορούν να προγραμματίσουν ραντεβού Δευτέρα με Κυριακή με το συγκεκριμένο εμβόλιο.
Επιπλέον εμβολιαστικές γραμμές είναι διαθέσιμες και για τα Παιδιατρικά Εμβολιαστικά στην Κρήτη, με το εμβόλιο της Pfizer, αφορούν τις ηλικίες 5-11 ετών, από 7/1 και καθημερινά στα Νοσοκομεία Γ.Ν. Χανίων, Γ.Ν.Ρεθύμνου, Γ.Ν.Βενιζέλειο, ΠΑΓΝΗ, Γ.Ν. Αγίου Νικολάου, Νοσοκομείο Σητείας και Ιεράπετρας.
Πάμε να προστατεύσουμε την Υγεία μας και όλων όσων αγαπάμε, παίρνοντας στα χέρια μας την καλύτερη ασπίδα.
Ένα μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμβάλουν καθημερινά σε αυτή την προσπάθεια, προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κύριες Ειδήσεις - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις